НовиниЧеркасиЕксмер Черкас розповів «про райдер» Зеленського

Ексмер Черкас розповів «про райдер» Зеленського

-

- Advertisment -

Ексмер Черкас Володимир Олійник, якого СБУ звинувачує в державній зраді і який нині переховується в росії, розповів на російському телешою «про райдер Зеленського». На НТВ він коментував візит президента України до США.

«Сценарій частково прописувався в 95 кварталі. У акторів є таке поняття, як райдер. Зеленський поставив умови США. Назвав такий собі райдер, щоб його супруводжував літак. І цілування руки Пелосі – це теж частина того райдеру», – так Володимир Олійник прокоментував візит Зеленського в США.

На переконання Олійника, який став рупором кремлівської пропаганди, Зеленський туди приїжджав не як лідер «суверенної держави».

Володимир Олійник народився у Жашківському районі. Очолював Черкаси із 1994 по 2002 роки. Був депутатом Верховної Ради від “Батьківщини” та “Партії регіонів”.

У серпні 2015-го разом з іншими колишніми високопосадовцями України часів президентства Януковича заснував у Москві «Комітет порятунку України», що виступив з позицій російської пропаганди.

Нагадаємо, що на території Золотоніського району розташований будинок ексрегіонала Володимира Олійника. Будинок хочуть передати переселенцям. Про це в інтерв’ю газеті «Світлий шлях» розповіла голова Золотоніської військової адміністрації Ірина Тернова. Проте насьогодні майно колаборанта Олійника не передане.

Володимиру Олійнику, ексмеру Черкас та ексдепутату ВР від Партії регіонів, оголошено підозру  від СБУ. Його звинувачують у державній зраді.  Повідомляють, що 24 лютого він був на Київщині, де мав допомагати російським військовим встановлювати окупаційний режим, інформує Служба безпеки України.

«Досудовим слідством встановлено, що 24 лютого 2022 року зрадники незаконно поза межами пунктів пропуску перетнули державний кордон України та прибули на тимчасово окуповану ЗС РФ територію Київщини для допомоги встановленню на ній окупаційного режиму», – йдеться у повідомленні СБУ.

Читайте також на сайті vikka.ua

  • Павербанки для ЗСУ заходилися виробляти у Черкасах. Для виробництва корисних для військових пристроїв використовують всі гаджети, які мають акумулятори: електронні цигарки, телефони, планшети, батарейки і зарядні пристрої до мобільних телефонів.
  • Черкаська підприємеця через знесені МАФи має отримати від держави України 3 тис. євро. Ці виплати мають відбутися протягом трьох місяців. Кошти повинні оплатити із державного бюджету України.

Приєднуйтеся до телекомпанії ВІККА:

Читайте новини на сайті: https://www.vikka.ua

Підписуйтеся на Telegram: https://t.me/vikka_news

Коментуйте в Facebook: https://www.facebook.com/TelekanalVIKKA

Дивіться в Instagram: https://www.instagram.com/vikka_tv

Підтримайте донатами: А-банк 5375235110071785

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Як сміляни можуть відновити житло. Програма Є-відновлення: куди звертатись і що потрібно

Торік в Україні запрацювала програма Є-відновлення по компенсації зруйнованого житла внаслідок бойових дій. За цією програмою українці можуть використати ...

Опади та коливання температури: прогноз погоди в Черкаській області

Із середини квітня Черкаська область знаходиться під впливом південних циклонів, які зумовлюють різноманітні опади та коливання температури. Про це...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x