НовиниЧеркащина«Нагода подякувати Богу»: у Черкасах провели молитовний сніданок

«Нагода подякувати Богу»: у Черкасах провели молитовний сніданок

-

- Advertisment -

Різдвяний молитовний сніданок за перемогу та мир в Україні відбувся в  Черкасах. Для нашого міста він уже п’ятий. Захід об’єднав представників різних релігійних конфесій, капеланів, представників виконавчої влади, депутатів обласної та міської ради, представників громадських організацій, освіти, військових, волонтерів, підприємців та громади. Ініціювали зустріч обласний Рух Реформації та Рада Християнських Церков Черкаської області. Повідомляють на сайті Черкаської міської ради.

chmr.gov.ua

Більше сотні знакових людей міста й області зібралися на молитовний сніданок, аби спільно подякувати Богу, помолитися за перемогу України та  мир.  

«Молитовні сніданки – це нагода подякувати Богу за все, за те, що він з нами, береже Черкащину і благословляє Україну та  кожного з нас. І нам важлива не дата народження Ісуса Христа, а велике значення приходу у світ Спасителя, який приніс правду, добро і любов. Слава Богу і Збройним Силам України за кожен звільнений від ворога населений пункт України. Просимо Божої допомоги нашим воїнам, лікарям, переселенцям, Божого благословення на розвиток і відбудову нашої держави. І пам’ятаймо: нація, яка стоїть на колінах перед Христом, незламна» – відзначив голова громадської організації «Рух Реформації», пастор Валерий Бєляєв

Представники черкаського осередку молодіжної організації «Пласт» Національної скаутської організації  України принесли у зал Вифлеємський вогонь миру. Це символ миру, добра й любові, який має палати в наших серцях, особливо важливий у часи війни.

«Нам потрібно зараз єдиними зусиллями здолати демонічну силу ворога. Треба опиратися вірою на Спасителя і усвідомлювати, що Бог і в силі, і в правді. Цю силу Божу, котра допомагає долати ворога, відчувають наші воїни, терплячи найбільшу скруту. Нехай Боже Благословення буде із усіма нашими захисниками і захисницями. Молимося за медиків, волонтерів, за всіх людей, аби українці змогли повернутися в Україну й відбудовувати нашу державу. Хай віра живе у наших серцях. Христос рождається!» – підкреслив митрополит Черкаський і Чигиринський Іоан Православної церкви України.

Канон
chmr.gov.ua

Під час молитовного сніданку лунали молитви за Україну і Перемогу, різдвяні колядки у виконанні хору «Канон» і солістів християнських церков. Зі словами добрих побажань зверталися до присутніх очільники різних  християнських конфесій, керівники міста й області.

«Саме тепер, коли в державі енергетична криза, ми почали особливо шанувати світло, розуміти значення світла, і духовного в тому числі. Тому будьмо єдині, дбаймо один про одного, піклуймося, єднаймося заради майбутнього України» – сказав заступник начальника обласної військової адміністрації Олександр Шамрай. 

chmr.gov.ua

«Черкащина стала флагманом допомоги нашим захисникам і тимчасово переміщеним особам. Наше завдання – об’єднуватися заради української перемоги, щоби вибити ворога й відновити наші кордони 2014 року. Я впевнений, що перемога буде за нами, тому що у нас є воля, козацький незламний дух і вірне серце патріотів свого краю» – наголосив  Черкаський міський голова Анатолій Бондаренко. 

Учасники молитовного сніданку висловили побажання, аби такі духовні та миротворчі заходи проводилися у Черкасах регулярно.

Читайте також:

На Черкащині завод ексміністра купила фірма із Кропивницького

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкасець постане перед судом за неправдиве повідомлення про підготовку вибуху

Прокурори скерували до суду обвинувальний акт стосовно 65-річного черкасця за фактом надання завідомо неправдивої інформації про підготовку вибуху в...

Черкащан попереджають про пориви вітру

Протягом найближчої доби на Черкащині очікується сильний вітер. Про це повідомляє Черкаський обласний центр з гідрометеорології. У Черкаській області та...

Цікаве:

Trustee Plus швидко прогресує і заявляє про аудиторію у 200 000 користувачів

Продукт компанії Trustee продовжує просувати можливості Web3-сфери в...

Огляд актуальних бонусних програм в казино Super Gra

Бонуси – спеціальний маркетинговий інструмент для залучення нових клієнтів,...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x