НовиниЧеркасиДепутат із Золотоноші купив право оренди землі в Черкасах...

Депутат із Золотоноші купив право оренди землі в Черкасах біля Дніпра за 56 млн грн

-

- Advertisment -

Рекордний аукціон відбувся у Черкасах. Мерія міста виставила на торги право оренди невеличкої ділянки землі берегу по вулиці Набережній, що в мікрорайоні «Дахнівка». Ця ділянка має прямий вихід до Дніпра і розташована у так званому «Царському селі». При стартовій ціні 3,5 тис грн право орендувати 0,07 га вибороли за 56 млн грн. Хто став переможцем, читайте в матеріалі журналістів сайту vikka.ua.

Цільове призначення: для культурно-оздоровчих потреб, рекреаційних, спортивних і туристичних цілей. Таке призначення означає, що там не можна будувати житлові будинки.

Район вулиці Набережної – це Царське село. Нині там розташовані приватні будинки з виходом до водойми.

Рекордну ціну вказав Олексій Заволокін – 56 млн 056 грн. Це найдорожча ціна запропонована серед усіх 11 учасників. Нині відбувається процес підписання протоколу торгів.

Олексій Заволокін є депутатом Золотоніської міської ради. Туди він потрапив за списками партії «Батьківщина».

Олексій Заволокін є також адвокатом і членом громадської організації «ЛАД». Звідки у депутата 56 млн грн – невідомо, адже згідного його декларації за 2022 рік, яку він подав у 2024 році, таких доходів у нього немає.

Згідно декларації Олексій Заволокін у 2022 році отримав пенсію в розмірі 48 тис грн, а його дружина Юлія Рудь – 142 тис грн заробітної плати.

Адвокат-депутат зберігав 7 тис доларів США та 145 тис грн, а його дружина Юлія – 15 тис доларів та майже 146 тис грн.

Як змінилися статки депутат у 2023 році поки що невідомо. Адже за той рік він ще не подавав фінансового звіту.

Нагадаємо, що Олексій Заволокін, депутат Золотоніської міської ради, мав намір очолити Іркліївський риброзплідник, що розташований в селі Іркліїв.

На початку травня 2022 року, озброївшись наказом про його призначення керівником від Державного управління рибного господарства, він у супроводі кількох кремезних людей прибув на територію підприємства. Проти такого призначення виступив трудовий колектив.

Майже місяць підприємство лихоманило. Трудовий колектив виступив проти, записував звернення до Зеленського, люди влаштували чергування, не допускали Заволокіна на територію. Доходило до того, що на територію приїздила приватна охоронна компанія, яка намагалася взяти державне підприємство під контроль.
На захист колективу виступила місцева влада і громада. Колектив вимагав, щоб керівника призначали при погодженні із працівниками.  У червні призначили тимчасового директора. Ним став Анатолій Рябоконь, який 20 років пропрацював на риброзпліднику. А згодом Державне управління рибного господарства призначило керівником Олександра Тіхонова.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
1 Коментар
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
trackback
1 місяць тому

[…] При стартовій ціні 3,5 тис грн право орендувати 0,07 га вибороли за 56 млн грн. Хто став переможцем, пише vikka.ua. […]

Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

На Черкащині підтопило поля та село Хрещатик

У зв’язку з весняним водопіллям оголошено ІІ рівень небезпеки. Унаслідок пропуску води через каскад дніпровських водосховищ, у верхів’ї Кременчуцького...

На Городищині проведуть в останню путь захисника

Війна відібрала життя військового з Черкащини Олександра Подокоци. Про це повідомили на фейсбук-сторінці Городищенської міської ради. Олександр Анатолійович Подокоца, який...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

1
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x