НовиниЧеркащинаНа черкаському підприємстві, де повстав колектив, змінився керівник

На черкаському підприємстві, де повстав колектив, змінився керівник

-

- Advertisment -

На Іркліївському риброзпліднику, що знаходиться в Ірклієві, Золотоніського району, новий керівник. Сьогодні трудовому колективу представили нового тимчасово виконуючого обов’язки директора Анатолія Рябоконя. Про це сайту vikka.ua стало відомо із власних джерел.

Нагадаємо, що Іркліївський риброзплідник, який є державним підприємством, останні три місяці лихоманило. Тодішнє керівництво Агенства рибного господарства України відсторонило керівника риброзплідника Сергія Піддібного. А замість нього призначило іншого – депутата Золотоніської міської ради Олексія Заволокіна.

Як виявилося, Заволокін був керівником і засновником кількох громадських організацій та підприємств. Співзасновники цих структур мали відношення до рибного бізнесу покійного «авторитетного бізнесмена» з Черкас Михайла Козлова, вбитого у вересні минулого року. Про перипетії із цим призначенням сайт vikka.ua писав у кількох матеріалах.

На Черкащині лихоманить одне із успішних підприємств

В Ірклієві на Черкащині своя війна: протести, охорона в масках, замки на дверях

На Черкащині у Дніпрі може загинути 15 тонн риби

Трудовий колектив виступив проти Заволокіна. Понад 70 працівників відмовилися працювати і висловили недовіру керівнику Агенства рибного господарства пану Репенку. До речі, днями Репенка звільнили із займаної посади, а за пару днів у Іркліївському риброзпліднику призначили нового директора.

Ним став Анатолій Рябоконь. Він понад 20 років працював на риброзпліднику. Був і інженером і заступником директора. Колектив у своїх зверненнях заявляв, що хотів би мати керівником людину, яка знатиме рибне господарство і якого підтримуватиме трудовий колектив.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаська міська рада придбала бус для ЗСУ

Колектив ЧМР на чолі з міським головою придбали мікроавтобус «Wolksvagen» та передали на потреби військовим. Про це повідомляє Анатолій...

Антициклон «GUSTAV» принесе спекотну погоду на Черкащину

Найближчі три дні погоду на Черкащині визначатиме антициклон «GUSTAV», який забезпечить маловітряну, суху та спокійну погоду. Про це повідомляє...

Цікаве:

Чи легко вибрати нерухомість у Чернівцях

Наразі не потрібно їхати у місто вашої мрії, аби...

Чудо-тканина фліс: особливості й переваги

Фліс є синтетичним аналогом шерсті. Попри таку складову, ця...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x