НовиниЧеркащинаНа черкаському підприємстві, де повстав колектив, змінився керівник

На черкаському підприємстві, де повстав колектив, змінився керівник

-

- Advertisment -

На Іркліївському риброзпліднику, що знаходиться в Ірклієві, Золотоніського району, новий керівник. Сьогодні трудовому колективу представили нового тимчасово виконуючого обов’язки директора Анатолія Рябоконя. Про це сайту vikka.ua стало відомо із власних джерел.

Нагадаємо, що Іркліївський риброзплідник, який є державним підприємством, останні три місяці лихоманило. Тодішнє керівництво Агенства рибного господарства України відсторонило керівника риброзплідника Сергія Піддібного. А замість нього призначило іншого – депутата Золотоніської міської ради Олексія Заволокіна.

Як виявилося, Заволокін був керівником і засновником кількох громадських організацій та підприємств. Співзасновники цих структур мали відношення до рибного бізнесу покійного «авторитетного бізнесмена» з Черкас Михайла Козлова, вбитого у вересні минулого року. Про перипетії із цим призначенням сайт vikka.ua писав у кількох матеріалах.

На Черкащині лихоманить одне із успішних підприємств

В Ірклієві на Черкащині своя війна: протести, охорона в масках, замки на дверях

На Черкащині у Дніпрі може загинути 15 тонн риби

Трудовий колектив виступив проти Заволокіна. Понад 70 працівників відмовилися працювати і висловили недовіру керівнику Агенства рибного господарства пану Репенку. До речі, днями Репенка звільнили із займаної посади, а за пару днів у Іркліївському риброзпліднику призначили нового директора.

Ним став Анатолій Рябоконь. Він понад 20 років працював на риброзпліднику. Був і інженером і заступником директора. Колектив у своїх зверненнях заявляв, що хотів би мати керівником людину, яка знатиме рибне господарство і якого підтримуватиме трудовий колектив.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаські поліцейські вилучили у чоловіка більш ніж півкілограма наркотиків

У Черкасах поліцейські вилучили у чоловіка вдома більш ніж півкілограма наркотиків, які він готував до збуту. Повідомляє Поліція Черкащини. У...

У деякі медичні заклади Черкас повернули теплопостачання

КПТМ “Черкаситеплокомуненерго” відновило подачу теплоносія у частину медичних закладів міста Черкаси. Про це повідомляє пресслужба комунального підприємства. Через похолодання керівники...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x