НовиниЧеркащинаВеликий виробник не переїжджатиме на Черкащину: заява компанії

Великий виробник не переїжджатиме на Черкащину: заява компанії

-

- Advertisment -

Французький виробник продуктів харчування та напоїв Danone не має наміру здійснювати релокацію свого заводу з Херсонської до Черкаської області, повідомив у коментарі агентству “Інтерфакс-Україна” директор із закупівель та операційної діяльності компанії Іван Ханас.

“Інформація, оприлюднена Центром журналістських розслідувань, не достовірна. Ймовірно, в цьому випадку мала місце міскомунікація фактів, які були неправильно трактовані”, – сказав він.

За інформацією Ханаса, Danone в Україні вивчала можливість перевезення окремих виробничих ліній (із заводу в Херсоні – ІФ-У), але не релокації заводу, і не до Черкаської, а до Полтавської області (у Кременчуці розташований другий завод компанії – ІФ-У).

“Відповідно, ми зверталися до адміністрації області з проханням про сприяння такій ініціативі. Однак поки що така ініціатива не актуальна”, – пояснив представник Danone в Україні.

Нагадаємо, що раніше повідомлялося, що компанія “Данон” планує перемістити своє виробництво з Херсонської області до Черкаської з метою збереження виробничих потужностей від російських обстрілів і забезпечення необхідною сировиною, яка на півдні зараз дефіцитна.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У поминальний день черкаські тролейбуси безкоштовно возитимуть пасажирів

На час проведення поминального дня, 12 травня, електротранспорт у Черкасах курсуватиме за зміненими схемами руху. Рішення про це ухвалили...

На війні загинув працівник «Черкасиводоканалу»

На війні на Запорізькому напрямку загинув працівник КП «Черкасиводоканал»  Євгеній Михальченко. Йому було 34 роки. Про це на своїй...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x