НовиниЧеркащинаВідома молочна компанія планує перемістити своє виробництво на Черкащину

Відома молочна компанія планує перемістити своє виробництво на Черкащину

-

- Advertisment -

Компанія “Данон” планує перемістити своє виробництво з Херсонської області до Черкаської з метою збереження виробничих потужностей від російських обстрілів і забезпечення необхідною сировиною, яка на півдні зараз дефіцитна. Про це в інтерв’ю Центру журналістських розслідувань розповів директор департаменту розвитку сільського господарства та зрошення Херсонської ОВА Дмитро Юнусов.

За його словами, керівництво компанії “Данон” звернулося з ініціативою щодо перенесення виробничих потужностей заводу “Данон Дніпро”, який знаходиться на території Херсонської громади, до Черкаської області.

Проте, Юнусов каже, що Херсонщина не зацікавлена у перенесені виробництва до Черкащини та сподівається на швидке звільнення лівобережжя Херсонської області та відновлення мирного життя.

«Нам буде потрібний завод, робочі місця для людей, податкові надходження до бюджету. Але з точки зору державних інтересів і інтересів підприємства зараз важливо зберегти потужності. Залишати їх на Херсонщині дуже ризиковано, бо вони можуть бути знищені окупантами», – зазначає Дмитро Юнусов.

Також за словами Юнусова, зараз компанія “Данон” зіткнулася з труднощами у забезпеченні сировиною, оскільки на Херсонщині лише два підприємства можуть задовольнити їхню потребу. Решта молочних ферм або були знищені, або ще не відновили свою діяльність.

Нагадаємо, “Данон” — провідна міжнародна компанія з виробництва продуктів харчування, яка представлена в 130 країнах світу.

В 2006 році компанія “Данон” придбала молокозавод “Родич” в Херсоні, який був модернізований та перейменований в “Данон-Дніпро”. З червня 2010 року “Данон-Дніпро” входить до складу “Данон-Юнімілк”, який утворився від злиття “Данон” та “Юнімілк”.

Компанія продає в Україні молочні продукти під торговими марками “Актімель”, “Активія”, “Даніссімо”, “Danone”, “Простоквашино”, “Простоквашино для малят”, “Растішка”, “YoPro”, “Paw Patrol”, “Frozen”, “Avengers”, “Alpro”, “Актуаль”. На заводі “Данон Дніпро” випускалось понад 80 % продукції компанії Данон.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
1 Коментар
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
KGB
KGB
9 місяців тому

Ага,ще більше порошкового “молока” будуть жерти тупі українці.
Хай краще нові ферми заснують,а не гімном порошковим українців годують.

Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаський синоптик прогнозує період стабільного тепла в області

Погода на Черкащині стабілізувалася під впливом антициклону «UWE». Опадів не очікується протягом тижня. Про це повідомляє очільник Черкаського обласного...

Уманчанина госпіталізували до психіатричної лікарні за зберігання зброї та спробу підпалу

Прокурори підтримали публічне обвинувачення у справі 41-річного мешканця Умані за фактом зберігання зброї та умисного грубого порушення громадського порядку....

Цікаве:

Стратегії вивчення граматики англійської мови для новачків

Вивчення англійської мови може бути захоплюючим і в той...

23 червня в Києві стартує Incrypted Conference 2024

Це вже вчетверте, коли криптомедіа Incrypted організовує одну з...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

1
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x