НовиниУ Фірташа обіцяють не закривати "Азот" (ВІДЕО)

У Фірташа обіцяють не закривати "Азот" (ВІДЕО)

-

- Advertisment -

Чотири виробники азотних добрив: ПАТ "АЗОТ" (Черкаси, Україна), ПАТ "Концерн СТИРОЛ" (Горлівка, Україна), ПрАТ "Сєвєродонецьке об’єднання Азот" (Сєвєродонецьк, Україна), ПАТ "Рівнеазот" (Рівне, Україна), що входять до холдингу OSTCHEM, продовжать роботу і після завершення весняної посівної кампанії. Про це повідомив генеральний директор холдингу OSTCHEM Олександр Халін.

– Ми не збираємося зупиняти чи закривати наші підприємства азотної хімії після закінчення весняної посівної. Всі бізнес-плани, які були затверджені на початку 2014 року на заводах, реалізуються повністю. Ми вкладемо в свої підприємства більше $120 млн. В основі модернізації – нарощування обсягів виробництва найбільш затребуваних видів добрив – аміаку, ВАС (вапняково-аміачної селітри), КАС (карбамідо-аміачної суміші) та аміачної селітри, – цитує Халіна прес-служба "Азоту".

Він також підкреслив, що "робочі місця на наших підприємствах (більше 20 тис. працівників) будуть збережені".

Нагадаємо, нещодавно ЗМі інформували, що у травні Ostchem Holding Дмитра Фірташа збирається зупинити більшість цехів з виробництва мінеральних добрив на своїх заводах. Ідеться про чотири найбільші хімічні підприємства України: "Сєверодонецький "Азот", "Стирол", черкаський "Азот"і"Рівнеазот", які виробляють більш 2/3 усіх азотних добрив в Україні. 

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Колектив ЧЕЛУАШ передав військовим на фронт автомобіль

Колектив КП «Челуаш» Черкаської міської ради передав на фронт автомобіль. Машину придбали на зібрані працівниками кошти. Пишуть на сторінці...

В Умані провели футбольний кубок пам’яті Андрія Кизила

Футбольний Кубок памʼяті Героя України — Андрія Кизила —провели у місті Умань днями. Про це повідомляє міська голова Ірина...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x