НовиниСкандальна Сисоєва не балотуватиметься в депутати

Скандальна Сисоєва не балотуватиметься в депутати

-

- Advertisment -

24-річна депутатка міської ради від Партії регіонів Ольга Сисоєва не балотуватиметься у нову міськраду, яку черкащани обиратимуть 25 травня. Про це в коментарі vikka.ua повідомив голова міської організації Партії регіонів Ігор Мельников.

– Вона сама не захотіла. Сказала, що не хоче балотуватися від Партії регіонів, і сказала, що не хоче більше займатися політичною діяльністю, – переповів слова Сисоєвої Ігор Петрович.

Також він назвав першу трійку кандидатів у міськраду від Партії регіонів. Очолює список екс-керівник Смілянської райдержадміністрації Сергій Зайцев, другим іде сам Ігор Мельников, а третім – Олександр Ганзенко. Останнього Мельников охарактеризував як прикордонника та людину, що багато років живе в Черкасах.

Зазначимо, що одразу після завершення зборів регіоналів, Ігор Мельников не зміг назвати, хто йтиме по списку ПР. Зокрема, це видно з цього відео.

Водночас у коментарі vikka.ua Ігор Мельников розповів, що всім чинним депутатам міськради було запропоновано знову балотуватися від партії, втім багато з них відмовилося.

– Ми запропонували всім депутатам, незалежно від того, що дехто вже написав заяви на вихід із партії. Дехто захотів, дехто ні. Взагалі багато депутатів розчаровані діяльністю. Чому? Робота депутата – щоденна важка робота. У мене є бізнес на Черкащині, я – непроста людина. Так от можу сказати, що в бізнесі простіше. Хоча там теж вистачає своїх підводних камінців… – сказав Мельников, наголосивши, що найголовніше для нього – "залишатися людиною".

У Черкасах Ольга Сисоєва відома тим, що пройшовши від Партії регіонів у міську раду, очолила Палац молоді. Опісля – обласну філармонію. Після скандального звільнення із філармонії в мерії створили управління сім'ї, молоді та спорту, яке вона згодом і очолила. ЗМІ неодноразово інформували про те, що управління створили спеціально для її працевлаштування.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У Черкасах водійка врізалася в припарковане авто

Учора, близько 16-ї години, патрульні отримали виклик про дорожньо-транспортну пригоду, що сталася на вулиці Хрещатик за участі трьох автомобілів....

День Вишиванки у центрі Черкас — як це було (ФОТОРЕПОРТАЖ)

З нагоди Дня Вишиванки черкащани зібралися у сквері Юність, вдягнені у національний одяг. Тут влаштували мистецькі виставки, музичні та...

Цікаве:

Стратегії вивчення граматики англійської мови для новачків

Вивчення англійської мови може бути захоплюючим і в той...

23 червня в Києві стартує Incrypted Conference 2024

Це вже вчетверте, коли криптомедіа Incrypted організовує одну з...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x