НовиниЧеркасиУ Черкасах продали «Електрон» удвічі більше, ніж просили

У Черкасах продали «Електрон» удвічі більше, ніж просили

-

- Advertisment -

Мерія Черкас продала приміщення колишнього магазину «Електрон», що по вулиці Різдвяній, за 8,5 млн. грн. Хоча стартова ціна складала – 3,6 млн. грн. Результати аукціону оприлюднили на порталі «Прозоро».

Кошти, отримані від продажу об’єкту, надійдуть до бюджету розвитку Черкас.

Магазин «Електрон» був відкритий у 70-х роках. У радянські часи і на початку 90-х там продавали електронну техніку. Згодом відкрили продуктовий магазин.

За право придбання нерухомості, площею майже 900 м.кв, боролися три претенденти. Серед них представниця з Харкова, а також компанія, яка представляє в Черкасах мережу «Файно-маркет». Перемогу отримав черкаський представник. Він вказав найбільшу суму в 8.5 млн. грн. Це компанія «Фортекс». Нині очікується на підписання протоколу.

ТОВ «Фортекс» належить Олександру Прокопчуку. Він  володіє кількома десятками фірм у місті, через які є співвласником багатьох об’єктів нерухомості. Свого часу мав відношення до Черкаського заводу телеграфної апаратури, який нині перебуває у стадії банкрутства.

Одна із компанія Прокопчука«Юрфактор сервіс» цього року стала переможцем в аукціоні на придбанні землі по вулиці Гагаріна під історичними пагорбами. Землю фірма Прокопчука придбала за майже 2 млн. грн. Ймовірно, що по вулиці Гагаріна він збудує обєкт торгівлі.

Читайте також на сайті vikka.ua

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаська міська рада придбала бус для ЗСУ

Колектив ЧМР на чолі з міським головою придбали мікроавтобус «Wolksvagen» та передали на потреби військовим. Про це повідомляє Анатолій...

Антициклон «GUSTAV» принесе спекотну погоду на Черкащину

Найближчі три дні погоду на Черкащині визначатиме антициклон «GUSTAV», який забезпечить маловітряну, суху та спокійну погоду. Про це повідомляє...

Цікаве:

Чи легко вибрати нерухомість у Чернівцях

Наразі не потрібно їхати у місто вашої мрії, аби...

Чудо-тканина фліс: особливості й переваги

Фліс є синтетичним аналогом шерсті. Попри таку складову, ця...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x