НовиниКриміналЗнущався зі співмешканки: росіянин-нелегал вирушить із Черкащини до рф 

Знущався зі співмешканки: росіянин-нелегал вирушить із Черкащини до рф 

-

- Advertisment -

За нелегальне перебування та протиправну поведінку громадянин рф, який проживав в Уманському районі, повернеться на росію.  Про це повідомляють на сайті Управління ДМС у Черкаській області.

Тридцять днів для виїзду з України встановили міграційники 65-річному громадянину російської федерації. Іноземець набув статусу нелегального мігранта, був оштрафований та притягнутий до адміністративної відповідальності за ч. 1 ст. 203 КУпАП. Він зобов’язався самостійно виїхати з України у встановлений міграційниками строк.

До підрозділу Міграційної служби іноземця доставили працівники поліції. Жителька одного з сіл Уманського району повідомила правоохоронцям про насильство в сім’ї з боку співмешканця, громадянина рф. Для посвідчення особи 65-річний чоловік надав паспорт громадянина рф.

Працівники Міграційної служби перевірили документи та підстави перебування іноземця на території України. З’ясували, що громадянин рф прибув в Україну кілька років тому, а останній час переховувався на Уманщині.

За домашнє насильство стосовно співмешканки кривдник притягнутий до адміністративної відповідальності, а от за порушення міграційного законодавства України йому доведеться якнайшвидше відправитися на росію.

Читайте також: 

Після ДТП в Черкасах не вижив пасажир, тіло вирізали рятувальники

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаська міська рада придбала бус для ЗСУ

Колектив ЧМР на чолі з міським головою придбали мікроавтобус «Wolksvagen» та передали на потреби військовим. Про це повідомляє Анатолій...

Антициклон «GUSTAV» принесе спекотну погоду на Черкащину

Найближчі три дні погоду на Черкащині визначатиме антициклон «GUSTAV», який забезпечить маловітряну, суху та спокійну погоду. Про це повідомляє...

Цікаве:

Чи легко вибрати нерухомість у Чернівцях

Наразі не потрібно їхати у місто вашої мрії, аби...

Чудо-тканина фліс: особливості й переваги

Фліс є синтетичним аналогом шерсті. Попри таку складову, ця...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x