НовиниЧеркасиМіський голова Анатолій Бондаренко: «Продовжуємо дбати про благоустрій Черкас»

Міський голова Анатолій Бондаренко: «Продовжуємо дбати про благоустрій Черкас»

-

- Advertisment -

Сьогодні у міській раді Черкас відбулася розширена нарада із усіма керівниками структурних підрозділів та наших комунальних підприємств. Про це повідомляє міський голова Анатолій Бондаренко.

міська рада
facebook.com/merbondarenko

Як зазначає голова міської ради, одним із основних питань залишається функціонування міста й усієї критичної інфраструктури в умовах воєнного стану.

У місті сьогодні працюють майже 750 лікарів і 1400 медичних сестер, у лікувальних закладах сформовано лікарсько-сестринські бригади, в тому числі у центрах Первинної медико-санітарної допомоги для можливого підсилення стаціонарних лікувальних закладів. Пацієнтів, які приїхали із інших міст, приймають без декларацій та без електронних направлень.

Сформований резерв медикаментів, перев’язувальних матеріалів, продуктів харчування, питної води, є достатні запаси дизельного палива для роботи генераторів на випадок відключення електроенергії.

«У нас практично відсутній відтік кадрів серед комунальників через бажання виїхати у зв’язку з війною. Якщо із цієї причини вакансії і з’являються – їх досить швидко закривають» – пише Анатолій Бондаренко.

У цілому ж всі комунальні служби продовжують працювати й виконувати покладені на них обов’язки: працівники КП «ЧЕЛУАШ» утримують вулиці в чистоті, щодня близько сотні людей прибирає зелені зони й прибордюрні частини доріг, «Черкаська служба чистоти» вчасно вивозить побутові відходи із контейнерних майданчиків.

КП «Комбінат комунальних підприємств» уже розпочинає підготовку до поминальних днів та наводить лад на міських цвинтарях.

facebook.com/merbondarenko

У зв’язку з тим, що до нашого міста щодня прибуває все більша кількість переселенців, частина із яких – транзитом, велике навантаження зараз на департаменті соціальної політики. Сьогодні його фахівці надають довідки про взяття на облік внутрішнього переміщеної особи та допомагають переселенцям усім необхідним.

У місті поступово повертаються до роботи приватні підприємства, відкриваються невеликі магазини, кав’ярні. Для підтримки нашого економічного фронту міський голова Анатолій Бондаренко дав доручення вивчити питання про запровадження мораторію на проведення перевірок у період воєнного стану.

Читайте також: у Черкаській ТЕЦ розповіли, як підприємство працює в умовах воєнного стану (ВІДЕО)

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаська міська рада придбала бус для ЗСУ

Колектив ЧМР на чолі з міським головою придбали мікроавтобус «Wolksvagen» та передали на потреби військовим. Про це повідомляє Анатолій...

Антициклон «GUSTAV» принесе спекотну погоду на Черкащину

Найближчі три дні погоду на Черкащині визначатиме антициклон «GUSTAV», який забезпечить маловітряну, суху та спокійну погоду. Про це повідомляє...

Цікаве:

Чи легко вибрати нерухомість у Чернівцях

Наразі не потрібно їхати у місто вашої мрії, аби...

Чудо-тканина фліс: особливості й переваги

Фліс є синтетичним аналогом шерсті. Попри таку складову, ця...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x