НовиниБезпекаМіський голова Анатолій Бондаренко: «Продовжуємо дбати про благоустрій Черкас»

Міський голова Анатолій Бондаренко: «Продовжуємо дбати про благоустрій Черкас»

-

- Advertisment -

Сьогодні у міській раді Черкас відбулася розширена нарада із усіма керівниками структурних підрозділів та наших комунальних підприємств. Про це повідомляє міський голова Анатолій Бондаренко.

міська рада
facebook.com/merbondarenko

Як зазначає голова міської ради, одним із основних питань залишається функціонування міста й усієї критичної інфраструктури в умовах воєнного стану.

У місті сьогодні працюють майже 750 лікарів і 1400 медичних сестер, у лікувальних закладах сформовано лікарсько-сестринські бригади, в тому числі у центрах Первинної медико-санітарної допомоги для можливого підсилення стаціонарних лікувальних закладів. Пацієнтів, які приїхали із інших міст, приймають без декларацій та без електронних направлень.

Сформований резерв медикаментів, перев’язувальних матеріалів, продуктів харчування, питної води, є достатні запаси дизельного палива для роботи генераторів на випадок відключення електроенергії.

«У нас практично відсутній відтік кадрів серед комунальників через бажання виїхати у зв’язку з війною. Якщо із цієї причини вакансії і з’являються – їх досить швидко закривають» – пише Анатолій Бондаренко.

У цілому ж всі комунальні служби продовжують працювати й виконувати покладені на них обов’язки: працівники КП «ЧЕЛУАШ» утримують вулиці в чистоті, щодня близько сотні людей прибирає зелені зони й прибордюрні частини доріг, «Черкаська служба чистоти» вчасно вивозить побутові відходи із контейнерних майданчиків.

КП «Комбінат комунальних підприємств» уже розпочинає підготовку до поминальних днів та наводить лад на міських цвинтарях.

facebook.com/merbondarenko

У зв’язку з тим, що до нашого міста щодня прибуває все більша кількість переселенців, частина із яких – транзитом, велике навантаження зараз на департаменті соціальної політики. Сьогодні його фахівці надають довідки про взяття на облік внутрішнього переміщеної особи та допомагають переселенцям усім необхідним.

У місті поступово повертаються до роботи приватні підприємства, відкриваються невеликі магазини, кав’ярні. Для підтримки нашого економічного фронту міський голова Анатолій Бондаренко дав доручення вивчити питання про запровадження мораторію на проведення перевірок у період воєнного стану.

Читайте також: у Черкаській ТЕЦ розповіли, як підприємство працює в умовах воєнного стану (ВІДЕО)

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Синоптики попереджають про туман на Черкащині

Завтра, 25 квітня, на території Черкас та Черкаської області синоптики попереджають про туман. Про це повідомляє на своїй фейсбук-сторінці...

В автокатастрофі на Уманщині загинула людина

В Уманському районі внаслідок ДТП одна людина загинула, ще одну травмовано. Повідомляє Управління ДСНС у Черкаській області. 24 квітня на...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x