Ювілей у «Yoshi»

-

- Advertisment -

Унікальному черкаському ресторану японської кухні «Yoshi» сьогодні виповнився рік. Як і годиться гостинним господарям, власники закладу дбають про своїх клієнтів. От і цими святковими вихідними dсі відвідувачі ресторану мають нагоду отримати від улюбленого закладу подарунки. Сюрпризами та новими, ексклюзивними стравами побалувати черкащан пообіцяв шеф-повар закладу, кухар зі світовим ім’ям Фудзівара Йошіхіро.

Фудзівара Йошіхіро, шеф-повар ресторану «Yoshi»: «Я радий, що черкащанкам припали до душі наші страви. У подальшому обіцяю дивувати їх новими кулінарними рішеннями. А також запрошую всіх скуштувати нові осінні пропозиції від «Yoshi».

Відкриваючи в Черкасах ресторан східної кухні, власники закладу мали на меті долучити містян не лише до японської кухні, а й до культури та традицій, кажуть власники. Тому й атмосфера в закладу відповідна. Кожна деталь – від оформлення залу до одягу персоналу – добре продумана. На вході гостей зустрічають офіціанти, вбрані в одяг, привезений Йоші аж із Японії. Такими ж справжніми, автентично японськими є й рецепти, за якими в цьому закладі готують для черкащан. Ще одна фішка ресторану – велика вітрина із живими морськими мешканцями. Будь-що звідси гості можуть замовити собі на стіл.

Оксана Ямкова, директор ресторану «Yoshi»: «Нас радует, что мы по-настоящему стали законодателями моды употребления живых морепродуктов. Много почитателей в нашем ресторане устриц, омаров, крабов. И это та изюминка, которая отличает нас от всех других заведений. Мы первый ресторан, который заявил витрину с живыми морепродуктами».

Відвідати «Yoshi» може собі дозволити кожен черкащанин. Бо страви тут – на різний гаманець. Пропонують і бізнес-ланчі.

Оксана Ямкова, директор ресторану «Yoshi»: «За этот год мы приобрели много постоянных благородных гостей, которые по достоинству оценили качество и неповторимый вкус наших блюд, высокий уровень сервиса, а также теплое японское гостеприимство».

Відвідувачів приваблюють не лише авторські страви від Йоші, а й відповідність цін якості обслуговування.

Вікторія, відвідувачка ресторану «Yoshi»: «Я бы хотела поздравить любимый ресторан. Пожелать ему процветания, побольше клиентов. Здесь замечательная кухня, так держать! Молодцы».

Чимало з тих, хто хоч раз відвідав «Yoshi», згодом стають постійними клієнтами. Бо і приготування їжі, і трапеза тут – то справжнє таїнство.

Юрій, відвідувач ресторану «Yoshi»: «Я – частый гость этого ресторана. Здесь мне очень нравится. Здесь очень уютно. Хочется пожелать в первый юбилей побольше доброжелательных гостей. И чтобы ресторан побаловал нас новыми блюдами. С Днем рождения!».

Власники закладу запрошують черкащан відсвяткувати ювілей разом із ними. На відвідувачів упродовж вихідних чекають кулінарні сюрпризи, осінні пропозиції та подарунки.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
попередня стаття
наступна стаття
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У Смілі та Умані прощатимуться із загиблими бійцями 

Смілянська та Уманська громади проведуть в останню путь військових. На фронті загинули Олексій Зелененко та Олександр Думенко. Про це...

У Чигирині представили художню виставку «Христос Воскрес! Воскресне Україна!»

Напередодні Великодня в музеї Богдана Хмельницького у м. Чигирин розпочала роботу тимчасова виставка «Христос Воскрес! Воскресне Україна!». Про це...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x