додому Новини Безпека У Черкасах змагалися юні дружини рятувальників-пожежників (ВІДЕО)

У Черкасах змагалися юні дружини рятувальників-пожежників (ВІДЕО)

0

Гасили пожежу, проходили естафету та в’язали вузли. В одній з черкаських шкіл відбувся захід з пожежної підготовки. 9 команд із Черкас та черкаського району змагалися за звання кращої юної дружини рятувальників-пожежників. Команда 34 школи вперше представляє себе на заході. Про це повідомляє власкор ВІККА.

ЕЛЬВІРА ДОБРОГОРСЬКА, КОМАНДИРКА КОМАНДИ “СПАЛАХ” НВК №34

Це більше зацікавило в майбутньому на вступ до ДСНС наприклад, бо я планую вступати в ДСНС та дуже цікаво це все спостерігати, і вчитися чомусь новому.

Фото ВІККА

У кожній групі 4 учасники. Обирали найвитриваліших. Готувались до заходу понад 1 місяць, розповідає керівник однієї з команд Сергій Гаркавий.

СЕРГІЙ ГАРКАВИЙ, КЕРІВНИК КОМАНДИ “СПАЛАХ”

Проводили тренування з вогнегасниками, одягали бойовий одяг та спорядження, проводили бойове розгортання, працювали з мішенями. Вчора був день цивільного захисту, тому мої підопічні, мій дюрп працював з маленькими меншими здобувачами освіти, показував як працювати з стволами допомагали тощо.

YouTube video player

Служба надзвичайних ситуацій регулярно залучає молодь до своєї справи.

ОКСАНА КРУТОУС, ПРЕС-ОФІЦЕР ГОЛОВНОГО УПРАВЛІННЯ ДСНС

Мета такого конкурсу – це вкотре популяризувати, як службу порятунку, так і сам рух дружин юних рятувальників-пожежників. Ми їх досить часто залучаємо до різних профілактичних заходів, розробляємо різні соціальні ролики, які налаштовані на те, щоб навчити молодь правилам безпеки.

Фото ВІККА

На зустрічі були присутні представники департаменту освіти.

НАДІЯ ЄВЧАК, ЗАСТУПНИЦЯ ДИРЕКТОРА ДЕПАРТАМЕНТУ ОСВІТИ ТА ГУМАНІТАРНОЇ ПОЛІТИКИ ЧМР

На сьогоднішній день тема пожежної безпеки дуже актуальна, і сьогодні наші учні демонструють свої знання, уміння як поводити себе під час пожежі,як уникнути пожежі як навчити і інших діяти в даних ситуаціях. на сьогоднішній день це питання дуже актуальне залишається тим більше під час війни.

Валерія Кісільова, Геннадій Ємельянов, ТЕЛЕКАНАЛ ВІККА

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

У рамках тижня безпеки в один з дитячих садочків Черкас завітала кінологічна служба

У Черкасах дитячо-юнацькій веслувальній школі передали спортивний інвентар, закуплений за бюджетні кошти

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version