додому Новини Черкаси Для веслувальної школи Черкас міська влада передала спортивний інвентар (ВІДЕО)

Для веслувальної школи Черкас міська влада передала спортивний інвентар (ВІДЕО)

0

У Черкасах дитячо-юнацькій веслувальній школі передали спортивний інвентар, закуплений за бюджетні кошти. Повідомляє власний кореспондент ВІККА.

Спортивні школи — важлива складова освітньої галузі міста, вважає заступниця міського голови Анастасія Чубіна.

facebook.com/ogp.ck

АНАСТАСІЯ ЧУБІНА, ЗАСТУПНИЦЯ МІСЬКОГО ГОЛОВИ

Ми намагаємося оновлювати інвентар, закуповувати нове сучасне обладнання для того аби діти могли тренуватися на сучасному обладнанні і дійсно показувати високі результати, які власне вони і демонструють на всю Україну.

YouTube video player

Міська рада забезпечила школу надувним човном, байдаркою, човновими моторами, рятувальними жилетами та веслом для греблі на каное. Тепер спортсмени зможуть замінити інвентар, якому понад 40 років. Хороше обладнання – це безпека, розповідає інструктор-методист веслувального закладу Володимир Шліхта.

ВОЛОДИМИР ШЛІХТА, ІНСТРУКТОР-МЕТОДИСТ ДИТЯЧО-ЮНАЦЬКОЇ СПОРТИВНОЇ ШКОЛИ З ВЕСЛУВАННЯ ЧМР

Головне безпека для дітей і для цього потрібно, шоб у нас був інвентар, яким будуть забезпечені наші тренери і фахівці, для того, щоб дітей на воді підстрахувать. Адже це вода, тому здоров’я, життя дітей для нас найголовніше.

facebook.com/ogp.ck

Вихованці черкаської школи – золоті та бронзові призери змагань, майстри спорту України. Учні регулярно тренуються на результат. Костя займається веслуванням понад 7 років. Кожне тренування проходить на байдарці мінімум 10 кілометрів.

КОСТЯНТИН ГРИЦАЙ, ВЕСЛУВАЛЬНИК

Були на багатьох змаганнях на протязі всієї своєї кар’єри, їздив на чемпіонати України, на області, на багато різні, звісно, займав призові місця. Були невдачі, але це мене підкувало.

Валерія Кісільова, Андрій Найда, ТЕЛЕКАНАЛ ВІККА

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version