НовиниЧеркащинаЗеленський звільнив голову районної адміністрації на Черкащині

Зеленський звільнив голову районної адміністрації на Черкащині

-

- Advertisment -

Президент України Володимир Зеленський звільнив голову Золотоніської РВА Ірину Тернову з посади. Розпорядження оприлюднено на сайті Президента.

«Звільнити ТЕРНОВУ Ірину Володимирівну з посади голови Золотоніської районної державної адміністрації Черкаської області відповідно до пункту 1 частини першої статті 9 Закону України «Про місцеві державні адміністрації», – йдеться у документі.

Нагадаємо, що Ірина Тернова очолила район у квітні 2021 року.

Інформація про її ймовірне звільнення почала надходити ще минулого тижня, коли Кабінет Міністрів України погодив зняття з посади чиновницю. Перед цим її неодноразово перевіряли різноманітні комісії. Після однієї із таких перевірок у липня 2023 року їй «впаяли» догану.

«За неналежне здійснення керівництва діяльністю Золотоніської районної державної (військової) адміністрації Черкаської області оголосити догану Терновій Ірині Володимирівні — голові Золотоніської районної державної адміністрації Черкаської області (начальнику Золотоніської районної військової адміністрації Черкаської області)», – йдеться у тексті розпорядження Кабміну.

У чому полягає «неналежне здійснення керівництва» у розпорядженні не вказано. Останнім часом громадськість, місцеві депутати і бізнесмени висловлювали невдоволення роботою Ірини Тернової. Неодноразово її імя спливало в скандальних темах про розподіл гуманітарної допомоги, неналежне розміщення військових, які приїхали на Золотоніщину на ротацію, а також у підготовці укриттів.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаська міська рада придбала бус для ЗСУ

Колектив ЧМР на чолі з міським головою придбали мікроавтобус «Wolksvagen» та передали на потреби військовим. Про це повідомляє Анатолій...

Антициклон «GUSTAV» принесе спекотну погоду на Черкащину

Найближчі три дні погоду на Черкащині визначатиме антициклон «GUSTAV», який забезпечить маловітряну, суху та спокійну погоду. Про це повідомляє...

Цікаве:

Чи легко вибрати нерухомість у Чернівцях

Наразі не потрібно їхати у місто вашої мрії, аби...

Чудо-тканина фліс: особливості й переваги

Фліс є синтетичним аналогом шерсті. Попри таку складову, ця...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x