НовиниЧеркащинаГолова Черкаської ОВА Табурець вказав на недоліки в роботі...

Голова Черкаської ОВА Табурець вказав на недоліки в роботі Терновій

-

- Advertisment -

Максимально відповідально кожен керівник району повинен ставитися до розміщення підрозділів сектора безпеки й оборони на своїх територіях. На недоліки в цій роботі вказав керівництву Золотоніщини голова Черкаської ОВА Ігор Табурець. Про це інформує сайт «Прочерк».

«Належні умови для наших захисників – непорушне правило!» – зазначив він на нараді в обласній військовій адміністрації.

Нагадаємо, що днями був оприлюднений репортаж журналістки Яніни Соколової. В відео військвовослужбовці Луганського прикордонного загону, які приїхали на Золотоніщину на відновлення під час ротацію, показали, що їм надали санаторій, який геть не пристосований до життя. В кімнатах повно сміття, нема електроенергії, не працюють туалети. Лише після виходу сюжету туди привезли ліжка та почали прибирати сміття.

За словами Ірини Тернової, голови Золотоніської РВА, влада перебуває на зв’язку із закладом і постійно допомагає військовим, інформує сайт «Укрінформ».

Вона також називає сюжет Яніни Соколової однобоким, хайпом, який покликаний спровокувати емоції глядачів.

“Власник сам запропонував цю локацію. Там не було світла – ми зробили. Прибирання зробили. Опалення нема, але його й не передбачено від самого початку. Робимо і допомагаємо у всьому, що просять військові. Вважаю, що публікація – просто хайп, адже знімали лише ту частину, яка була нежилою з радянських часів. Повністю однобоке висвітлення”, – сказала Ірина Тернова.

Натомість на нараді голова Черкаської обласної військової адміністрації Ігор Табурець дорікнув чиновниці на недоліки в її роботі.

Читайте також на сайті vikka.ua

  • Громадська організація “Наш Батальйон”, разом з “Центром розвитку бізнесу”, запрошує черкаських бізнесменів на благодійний аукціон “Мистецтво Перемоги”. Він відбудеться 9 травня о 16:30 у ТРЦ “Хрещатик”, -2 поверх,  в ХАБІ “ВСІ СВОЇ”.
0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

В Умані “на гарячому” затримали збувача вогнепальної зброї

За процесуального керівництва прокурорів Уманської окружної прокуратури повідомили про підозру 42-річному чоловіку за фактом незаконного придбання, зберігання, носіння та...

На Черкащині судитимуть водія, який пропонував хабар поліцейським

Прокурори скерували до суду обвинувальний акт проти жителя міста Черкаси, який запропонував неправомірну вигоду працівникам поліції. Про це повідомляє...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x