НовиниЧеркащинаКерівнику районної адміністрації з Черкащини «впаяли» догану: за що?

Керівнику районної адміністрації з Черкащини «впаяли» догану: за що?

-

- Advertisment -

Керівник однієї із районних військових адміністрацій на Черкащині отримав догану. Відповідне розпорядження оприлюднено на сайті Кабінету Міністрів України.

Мова йде про голову Золотоніської районної військової адміністрації Ірину Тернову. «За неналежне здійснення керівництва діяльністю Золотоніської районної державної (військової) адміністрації Черкаської області оголосити догану Терновій Ірині Володимирівні — голові Золотоніської районної державної адміністрації Черкаської області (начальнику Золотоніської районної військової адміністрації Черкаської області)», – йдеться у тексті розпорядження.

У чому полягає «неналежне здійснення керівництва» у розпорядженні не вказано. Останнім часом громадськість, місцеві депутати і бізнесмени висловлювали невдоволення роботою Ірини Тернової. Неодноразово її імя спливало в скандальних темах про розподіл гуманітарної допомоги, неналежне розміщення військових, які приїхали на Золотоніщину на ротацію, а також у підготовці укриттів.

Читайте також по цій темі

Максимально відповідально кожен керівник району повинен ставитися до розміщення підрозділів сектора безпеки й оборони на своїх територіях. На недоліки в цій роботі вказав керівництву Золотоніщини голова Черкаської ОВА Ігор Табурець.

Убезпечити роботу блокпостів мали голови районних військових адміністрацій та голови територіальних громад. Таке завдання вони отримали ще у серпні.

Після смертельї ДТП Ігор Табурець дав команду все повторно проінспектуваи.  «Кожен очільник районної військової адміністрації прозвітує персонально», – заявив військовий губернатор.

Нагадаємо, що головою Золотоніської районної військової адміністрації, на території якого сталася смертельна ДТП, є Ірина Тернова.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У центрі Черкас розмістили великодню інсталяцію (ВІДЕО)

У Черкасах у сквері "Юність" розмістили великодню інсталяцію. Тут встановили розмальовані дітьми писанки, великоднє дерево, прикрасили сквер дзвіночками та...

Черкаські дзюдоїсти – з нагородами чемпіонату України

У Києві відбувся чемпіонат України з дзюдо серед юнаків та дівчат до 16 років. Спортсменам із Черкащини вдалося здобути...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x