НовиниЧеркасиЯк позбутися похмілля після Новорічного застілля

Як позбутися похмілля після Новорічного застілля

-

- Advertisment -

Як позбутися неприємних відчуттів після святкування Нового року? Щоб не мати похмілля, краще взагалі обмежити вживання алкогольних напоїв. Але якщо це сталося, то сайт vikka.ua дасть кілька порад, як найефективніше позбутися дискомфорту після застілля.   

Газова вода з лимоном

Вчені стверджують, що  найефективніший засіб від похмілля після святкування Нового року  – звичайна газована вода з лимоном. Цей унікальний напій зменшує концентрацію ацетальдегіду в організмі людини. Лимонна газована вода прискорює процеси засвоєння, розщеплення і виведення алкоголю з організму.

Також цей напій активує процеси очищення організму від токсинів. Отже, у вас набагато швидше виникне поліпшення самопочуття 1 січня.

Спробуйте чай з медом або м’ятою

Не існує доказів того, що мед допоможе, але з цими засобами від похмілля завжди так: ніколи не знаєш, від чого стане легше. Тим більше після похмілля важливо пити якомога більше води.

Також рекомендують пити теплий чай із м’ятою. Він чудово рятує від нудоти. Заздалегідь ввечері залийте чай в термос – вранці будете дякувати.

Не бійтеся використовувати вугілля

Краще віддавати перевагу старому доброму вугіллю. Щоправда, ці пігулки варто споживати до застілля, але, повірте, виводити з організму алкогольну отрути треба всіма доступними засобами.


Пийте фруктові соки та бульйони
Вчені радять: яловичий бульйон. Він відновлює роботу шлунка і кишечника.
Лікування соками полегшити неприємні симптоми, а фруктоза з соку дає енергію. Цікавий рецепт безалкогольного мохіто. У склянку потрібно кинути гурток лимона або лайма, трохи свіжої м’яти цукор. Все це залити мінеральною водою і додати лід.

Традиційний розсол

Видів розсолу буває декілька: капустяний, огірковий, яблучний. Будь-який, що стоїть у вашому холодильнику. Це найкращий, а головне традиційний засіб.

 

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Поліція повідомила деталі смертельної ДТП на Уманщині

Автопригода сталася біля села Паланка Уманського району. Зіткнулися автомобілі ВАЗ та Fiat, внаслідок чого є загибла і постраждалий. За...

На Черкащині очікуються невеликі дощі

Циклони продовжують утримувати свій вплив Черкащиною. Очікуються невеликі дощі, місцями з грозами, проте вдень суттєвих опадів не передбачається. Про...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x