НовиниЧеркащинаЯким для черкащан буде рік Тигра: гороскоп на 2022...

Яким для черкащан буде рік Тигра: гороскоп на 2022 рік

-

- Advertisment -

На порозі – новий 2022-й. За східним календарем – рік чорного водяного Тигра. Для кого прийдешні 365 днів будуть вдалими і до кого буде найбільш прихильним «господар» року? Передбачення щодо особистих, родинних, фінансових справ і кар’єри для всіх знаків зодіаку читайте в астрологічному прогнозі на новий рік.

Овен (21 березня — 20 квітня)

Прийдешній рік буде для Овнів вдалим, якщо вони частіше звертатимуть увагу на слушні поради. Наодинці впоратися з усіма труднощами буде нелегко, тож у 2022-му зорі радять поліпшити стосунки з близькими й не відкидати їхню підтримку. Також цей рік для Овнів обіцяє приємні сюрпризи в роботі. Фінансові проблеми залишаться в минулому.

Телець (21 квітня — 21 травня)

У новому році Тільці відкриють у собі нові здібності. 2022 – вдалий рік для самореалізації і творчих починань. Ваші зусилля не будуть марними. Прийдешній рік буде вдалим також у побутових справах. Якщо надумаєте затіяти ремонт в оселі чи дещо переоблаштувати – зорі посприяють. Що швидше розберетеся з поточними справами – то краще.

Близнюки (22 травня — 21 червня)

Близнюкам цьогоріч варто взяти все у свої руки. У 2022-му більшість важливих рішень доведеться ухвалювати самотужки, але це не привід для розпачу. Навпаки –  завдяки власній волі й ініціативності Близнюки зможуть покращити становище. Будьте обачні: дехто навмисно або несвідомо маніпулюватиме вами для своєї вигоди. Прийдешній рік принесе не Близнюкам не лише виклики, а й рівновагу: у «сердечних» справах триматиметься баланс.

Рак (22 червня — 22 липня)

Ракам у 2022-му потрібно більше відпочивати. Навіть якщо буде чимало роботи, набагато важливіше – поберегти здоров’я. Астрологи рекомендують відмовитися від неприємних обов’язків, коли це можливо. Беріться за ті справи, що вас надихають. Прийдешній рік для Раків буде щедрим на прибуток і приємні подарунки.

Лев (23 липня — 23 серпня)

На Левів чекають грандіозні зміни в житті. Будьте готові до нових звершень у 2022 році – усе вдасться якнайкраще. От тільки не нехтуйте своїм здоров’ям. Зорі радять забути про шкідливі звички, інакше вони стануть частиною вашого життя назавжди. Самотні Леви мають шанси зустріти цього року щиру й вірну любов.

Діва (24 серпня — 22 вересня)

Прийдешній рік для Дів стане роком кардинальних змін. Насамперед – змін у роботі й кар’єрі. У 2022-му варто позбутися забобонів і проаналізувати помилки. Змінюватися непросто, але ваше життя значно покращиться. У любовних стосунках і сімейних справах розвіються хмари – проблеми вирішаться вже найближчим часом.

Терези (23 вересня — 23 жовтня)

Цьогоріч Терези змінять коло спілкування. Будьте обачні: серед досі близьких вам людей є заздрісники. Якщо це «не ваші» люди – дозвольте їм піти. Зміна оточення піде Терезам на користь. У 2022-му варто уникати пліток і не влазити в чужі справи. Вам буде що обдумати у власному житті. Готуйтеся до сюрпризів долі.

Скорпіон (24 жовтня — 22 листопада)

Прийдешній рік приготував для Скорпіонів чимало випробувань. Стосунки з дорогими людьми будуть напружені, робота падатиме у рук. Тож зорі радять не йти на великі ризики й утриматися від сумнівних пропозицій. Побережіть себе і стосунки з близькими. Оцінюйте становище заздалегідь. За це 2022-й обіцяє нагородити Скорпіонів розвагами в колі друзів.

Стрілець (23 листопада — 21 грудня)

Стрільці у 2022 році часто відчуватимуть залежність від інших людей. Часом доведеться підлаштовуватися під інших. Такі ситуації будуть виправдані не завжди, тож астрологи радять працювати над своєю самооцінкою. Прийдешній рік подарує Стрільцям чимало приємнощів у стосунках із рідними й друзями, тож навідуйтеся частіше в гості або влаштовуйте посиденьки вдома.

Козеріг (22 грудня — 20 січня)

На Козерогів цьогоріч чекає бумеранг. Ваші вчинки і ставлення до інших будуть взаємними. Тож варто тричі подумати, перш ніж заподіяти комусь кривду. У прийдешньому році доля подарує вам те, на що ви заслужили: і хороше, й не дуже. Це стосується фінансової сфери, роботи, стосунків із друзями й колегами. Зорі радять утриматися від хвастощів, аби уникнути проблем із недоброзичливцями.

Водолій (21 січня — 20 лютого)

Для Водоліїв 2022 рік стане роком пошуків. Астрологи рекомендують не затримуватися там, де погано, й без вагань змінювати життя. При цьому не варто ризикувати й гнатися за марними сподіваннями. Обдумуйте свої плани заздалегідь, аби впевнено крокувати у новому році. Найбільшою підтримою стане кохана людина.

Риби (21 лютого — 20 березня)

У прийдешньому році Рибам доведеться приділити більше уваги сім’ї. Це зовсім не відбере ваших сил, а навпаки: саме рідні даруватимуть вам натхнення. Буденні проблеми вирішуватимуться легко. Цей рік буде фінансово вдалим. Та асторологи радять Рибам бути ощадливими – гроші можуть знадобитися для серйозних справ.

Читайте також, скільки триватимуть святкові вихідні у січні 2022-го.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

ПАТ «Черкасиобленерго»: енергетики розпочали ремонтний період обладнання відкритих розподільних пристроїв

Пресслужба ПАТ «Черкасиобленерго» повідомляє про технічне обслуговування та ремонти енергообладнання протягом року з метою якісного та безаварійного розподілу електричної енергії...

У Черкасах кухарям дитячих садочків збільшать зарплату

Сьогодні депутати Черкаської міської ради ухвалили рішення про надбавку до заробітної плати для кухарів дошкільних закладів. Про це повідомляє...

Цікаве:

Trustee Plus швидко прогресує і заявляє про аудиторію у 200 000 користувачів

Продукт компанії Trustee продовжує просувати можливості Web3-сфери в...

Огляд актуальних бонусних програм в казино Super Gra

Бонуси – спеціальний маркетинговий інструмент для залучення нових клієнтів,...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x