НовиниВ Умані зникла заява на звільнення колишнього мера?

В Умані зникла заява на звільнення колишнього мера?

-

- Advertisment -

В Умані зникла заява Юрія Бодрова про звільнення з посади міського голови. Про це сайту 04744.info повідомило джерело в Уманській міській раді. Один з депутатів розповів, що на останньому засіданні міськради про зникнення заяви Бодрова їх поінформував виконуючий обов’язки міського голови Олександр Цебрій. Також Цебрій розповів про те, що під рішенням сесії міськради про складення повноважень колишнього міського голови немає підпису тодішнього секретаря міськради Коваля.

Сам Цебрій відмовився спростовувати або підтверджувати факт зникнення заяви Юрія Бодрова. У телефонній розмові з кореспондентом сайту 04744.info він обмовився, що для розслідування цього факту створена комісія. Після завершення її роботи пообіцяв зібрати прес-конференцію, на якій і надасть всі роз’яснення журналістам та громадськості.

Натомість прес-секретар уманського міського відділку МВС Леся Усенко підтвердила, що до них надійшла заява про зникнення цього документу.

Ситуацію зі зникненням заяви Бодрова коментує уманська юристка Руслана Парфьонова:

– Незрозуміло, як ситуація розвиватиметься далі. Проте те, що немає заяви про звільнення попереднього міського голови немає, ставить логічне питання про те, на яких підставах тоді функціонує нинішнє міське керівництво. Потрібно проводити службове розслідування.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

На війні загинув старший сержант із Драбівщини

На війні під час виконання бойового завдання загинув старший сержант Віталій Герольд. Про це повідомила голова Драбівської громади Світлана...

На Черкащині фінішує посівна: що сіють аграрії у цьому році? (ВІДЕО)

На Черкащині фінішує посівна кампанія. Цьогоріч на Черкащині заплановано посіяти 443 тис. га ярих зернових і зернобобових культур. Інформує...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x