НовиниЧеркасиУ Черкасах частину закладу культури виставили на продаж

У Черкасах частину закладу культури виставили на продаж

-

- Advertisment -

Фонд державного майна через систему СЕТАМ виставив на продаж частину приміщення палацу культури «Дружба народів». Раніше він належав підприємству «Азот», нині ж, як майно підприємства-банкрута, продається. Оголошення розміщено на сайті СЕТАМ.

Продається підвал, частина цокольного поверху, частина першого, другого поверхів, а також приміщення на третьому, четвертому і пятому поверхах. Аукціон має відбутися 20 травня. Вартість частини приміщень «Дружби народів» 129 млн грн.

Палац культури ПрАТ «Азот» був зведений 1980 року й відразу ж став не лише архітектурною прикрасою середмістя Черкас, а й головним осередком культури й дозвілля міста. І сам комплекс, і майдан перед ним, є традиційним місцем проведенням різноманітних культурних заходів. Фактично «Дружба народів» є головною сценою (концертним майданчиком) міста й області, на якій виступають всі відомі гастролюючі виконавці України та ближнього зарубіжжя — Софія Ротару, Дан Балан, Джамала, Ірина Білик, Тіна Кароль, Б. Гребенщиков, Олег Винник, Гарік Кричевський, Оля Полякова, Олег Газманов,Тамара Гварцителі, рок та поп гурти і багато інших. Тут же проходять різноманітні інші заходи, фестивалі, презентації, шоу, тощо (наприклад, саме у палаці відбувалися кастинги до популярних телепроєктів каналу СТБ талант-шоу Танцюють всі![3] та телепроєкту Україна має талант).

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаська міська рада придбала бус для ЗСУ

Колектив ЧМР на чолі з міським головою придбали мікроавтобус «Wolksvagen» та передали на потреби військовим. Про це повідомляє Анатолій...

Антициклон «GUSTAV» принесе спекотну погоду на Черкащину

Найближчі три дні погоду на Черкащині визначатиме антициклон «GUSTAV», який забезпечить маловітряну, суху та спокійну погоду. Про це повідомляє...

Цікаве:

Чи легко вибрати нерухомість у Чернівцях

Наразі не потрібно їхати у місто вашої мрії, аби...

Чудо-тканина фліс: особливості й переваги

Фліс є синтетичним аналогом шерсті. Попри таку складову, ця...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x