НовиниЧеркащинаВ Умані прибічники путіна заблокували найбільшу соціальну групу

В Умані прибічники путіна заблокували найбільшу соціальну групу

-

- Advertisment -

Офіційна група міста Умань у мережі Фейсбук, яка налічувала понад 42 тис. підписників, заблокована ворогами України. Її заблокували за скаргою  за поширення номерів телефонів та банківських карт. Про це повідомив адміністратор групи уманський журналіст Володимир Гамалиця.

Нині так виглядає група Офіційна група Умань

«Ми з початку війни підтримували волонтерів та військових і поширювали заклики на збір коштів на купівлю оснащення та пікапів. Групу заблокували в понеділок», – зазначив Володимир Гамалиця.

Він також повідомив, що до нього зателефонували із Уманського суду і повідомили, що народний депутат від округу № 200 Антон Яценко подав на нього позов. Мовляв, одна із причин є його діяльність в групі Офіційна група міста Умань.

Заблокована група

«Ми подали на оскарження рішення адміністрації Фейсбуку і будемо судитися з нардепом. За наше право боронити Україну, свободу, демократію. Не дозволимо окупантам та їх посіпакам вказувати, як жити і на що збирати кошти українцям», – написав Володимир Гамалиця.

Нагадаємо, останні кілька місяців в Умані відбуваються досить цікаві політичні речі. Експерти говорять, що нардеп Яценко «втратив Умань», як свій виборчий форпост.  Нині в Умані працює інша політична команда, а нардеп зайня опозиційну позицію. Володимир Гамалиця кілька разів в інтернеті виступав проти Яценко і критикував його діяльність.

Антон Яценко не вперше судиться із жителями України. Майже два роки тривав суд Яценка із кіборгом Олегом Гервесом. Скандал вибухнув наприкінці червня 2018 року, коли народний депутат Антон Яценко звинуватив Олега Герваса у “вбивствах мирних мешканців та мародерстві”. Гервас подав до суду і примусив народного депутат вибачитися і сплатити 5 тис. грн моральної шкоди.

Читайте також

Депутата з Черкащини кличуть на дебати. Гарантують охорону

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

ПАТ «Черкасиобленерго»: енергетики розпочали ремонтний період обладнання відкритих розподільних пристроїв

Пресслужба ПАТ «Черкасиобленерго» повідомляє про технічне обслуговування та ремонти енергообладнання протягом року з метою якісного та безаварійного розподілу електричної енергії...

У Черкасах кухарям дитячих садочків збільшать зарплату

Сьогодні депутати Черкаської міської ради ухвалили рішення про надбавку до заробітної плати для кухарів дошкільних закладів. Про це повідомляє...

Цікаве:

Trustee Plus швидко прогресує і заявляє про аудиторію у 200 000 користувачів

Продукт компанії Trustee продовжує просувати можливості Web3-сфери в...

Огляд актуальних бонусних програм в казино Super Gra

Бонуси – спеціальний маркетинговий інструмент для залучення нових клієнтів,...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x