НовиниЧеркащинаДепутат від Черкащини вибачився перед «кіборгом» і заплатив гроші

Депутат від Черкащини вибачився перед «кіборгом» і заплатив гроші

-

- Advertisment -

Антон Яценко, депутат Верховної ради, лідер Черкаської обласної партійної організації «Батьківщина», вибачився перед АТОВцем Олегом Гервесом. Текст спростування нардеп розмістив на своїй сторінці в мережі Facebook . Там же він опублікував документи про сплату військовому моральної шкоди та судових витрат.

Олег Гервес отримав від народного депутата 5 тис. грн. Кошти і спростування Яценко надав на виконання рішення суду. Судова тяганина між депутатом і атовцем, який захищав Донецький аеропорт, тривала три роки.

 Як пише сайт «Обозреватель», Олег Гервас служив у 90-му батальйоні 81 бригади (Десантно-штурмові війська). Був одним із тих незламних воїнів – захисників ДАП, яких назвали “кіборгами”. У 90-й батальйон потрапив разом зі звичайнісінькими хлопцями-добровольцями, яких зібрали з військкоматів. У грудні 2014 року “кіборг” був тяжко поранений на метеовишці Донецького аеропорту.

Скандал вибухнув наприкінці червня 2018 року, коли народний депутат Антон Яценко звинуватив Олега Герваса у “вбивствах мирних мешканців та мародерстві”.

Перепалка в соцмережах могла б зійти нанівець, якби Яценко перепросив чи навіть заявив, що його сторінку у Facebook зламали. Проте народний обранець повідомив, що не відмовляється від своїх слів і не боїться, що Гервас може звернутися до суду. Військовий звернувся до суду і пройшов усі судові інстанції.

Як повідомляв сайт vikka.ua, возив тачкою: на Золотоніщині чоловік викрадав газон із стадіону

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаська міська рада придбала бус для ЗСУ

Колектив ЧМР на чолі з міським головою придбали мікроавтобус «Wolksvagen» та передали на потреби військовим. Про це повідомляє Анатолій...

Антициклон «GUSTAV» принесе спекотну погоду на Черкащину

Найближчі три дні погоду на Черкащині визначатиме антициклон «GUSTAV», який забезпечить маловітряну, суху та спокійну погоду. Про це повідомляє...

Цікаве:

Чи легко вибрати нерухомість у Чернівцях

Наразі не потрібно їхати у місто вашої мрії, аби...

Чудо-тканина фліс: особливості й переваги

Фліс є синтетичним аналогом шерсті. Попри таку складову, ця...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x