НовиниЧеркащинаДепутата з Черкащини кличуть на дебати. Гарантують охорону

Депутата з Черкащини кличуть на дебати. Гарантують охорону

-

- Advertisment -

В Умані депутата Верховної Ради Антона Яценка кличуть на дебати. Навіть гарантують охорону і недоторканість. Із відповідним зверненням до нардепа Яценка звернувся Андрій Дикун, голова Всеукраїнської аграрної ради.

«Вважаю поливання брудом місцевої влади, обласного керівництва, волонтерів неприйнятним під час війни. Хочу поставити цьому крапку.Запрошую Антона Яценка на публічні дебати за правилами в м. Умань наступного тижня з понеділка по пятницю у будь-який час. Якщо народний депутат переживає за свою безпеку і не може собі її забезпечити, то готовий допомогти і гарантувати безпеку», – зазначив Андрій Дикун.

Нагадаємо, що за останні кілька тижнів в Умані відбулося кілька речей, які сторонні політичні оглядачі охрестили просто: «Яценко втрачає Умань».

18 квітня в Умані відбулася сесія Уманської міської ради, на якій більшістю голосів було обрано першого заступника мера Олега Ганіча. Олег Ганіч депутат міської ради від партії «Слуга народу», у минулому співпрацював із Андрієм Дикуном. Дикун у свою чергу є опонентом Яценка на виборах до Верховної Ради по Уманському округу.

Таке призначення викликало неординарну реакцію Яценка. Він виступив із купою звинувачень. Навіть заявив, що Ганіч заплатив хабаря голові військової адміністрації Ігорю Табурцю. Правда, пост про це прибрав через кілька годин.

26 квітня у своєму відеозверненні Антон Яценко заявив: «Я не несу відповідальності за те, що відбувається в Умані». Відео він записав одразу після того, як група місцевих активістів прийшла в його депутатську приймальню в місті Умань. Під крики «Ганьба!» вони засипали народного депутата борошном.

У коментарях під постом про запрошення на дебати пресслужба Антона Яценка заявила, що участі в них брати не буде. «Які дебати із бандидати?»

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Як сміляни можуть відновити житло. Програма Є-відновлення: куди звертатись і що потрібно

Торік в Україні запрацювала програма Є-відновлення по компенсації зруйнованого житла внаслідок бойових дій. За цією програмою українці можуть використати ...

Опади та коливання температури: прогноз погоди в Черкаській області

Із середини квітня Черкаська область знаходиться під впливом південних циклонів, які зумовлюють різноманітні опади та коливання температури. Про це...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x