НовиниЧеркащинаНардеп із Черкащини звинуватив Табурця. Той відповів

Нардеп із Черкащини звинуватив Табурця. Той відповів

-

- Advertisment -

18 квітня  в Умані було гаряче. Там відбулася сесія місцевої ради. Окрім низки бюджетних та організаційних питань, там розглядали і кадрові. Зокрема, призначення на посаду першого заступника міського голови Олега Ганіча.

Табурець «м’яко натякнув» про «але»

На засідання сесії побував і голова Черкаської військової адміністрації Ігор Табурець. Точніше він приїхав в Умань не заради цієї сесії. Офіційно  Голова Черкаської військової адміністрації побував на територіях, де нині відбувається розмінування, поспілкувався із працівниками ДСНС.

Але при нагоді військовий губернатор завітав і на сесію місцевої ради. Там, виступаючи із трибуни, він заявив, що діяльність Уманської міської ради і Уманської районної військової адміністрації досить активно моніториться.

«Нагадую, що накази, розпорядження та доручення Обласної військової адміністрації обов’язкові до виконання. Без жодних “але”», – зазначив Ігор Табурець.

Які накази мав на увазі пан Табурець, поки що невідомо. Але це вже другий натяк, який лунає він Табурця. Перший прозвучав кілька днів тому в сесійній залі Черкаської обласної ради, де зібралося керівництво області та представники органів місцевого самоврядування.

Саме тоді Ігор Табурець заявив, що реакція на саботаж і невиконання наказів військової адміністрації буде жорсткою.

Обрання нового заступника

В Умані сьогодні обрали нового першого заступника. Ним став – лідер фракції в Уманській міській раді від партії “Слуга Народу” Олег Ганіч. Власне, Ганіч підприємець. Певний час працював із колишнім заступником Міністра аграрної політики Андрієм Дикуном. На останніх місцевих виборах потрапив до міської ради Умані від Слуг. Очолив фракцію.

Посада першого заступника міського голови Умані стала вакантною з кінця січня. Саме тоді звільнився Дмитро Ляшов.

За нового першого заступника міського голови Умані Олега Ганіча проголосував 21 депутат.

Ми намагалися взяти коментар у пана Ганіча, проте він не відповів.

Яценко звинуватив Табурця у хабарництві. Той війдповів

Народний депутат, обраний по Уманському округу, Антон Яценко одразу після голосування за Ганіча виклав пост. Він звинуватив голову Черкаської військової адміністрації Ігоря Табурця у хабарництві, мовляв Ганіч заплатив йому 100 тис. доларів за просування на цю посаду.

Яценко відомий тим, що завжди виступає із крамольними публікаціями, особливо якщо вони стосуються опонентів. Щоправда, по деяких із них він отримував судові позові, котрі потім програвав. Як приклад, суд із військовим, захисником Донецького аеропорту Олегом Гервасом. Яценко не лише вибачився, але й змушений був заплатити компенсацію.

Кілька місяців тому Яценко звинуватив керівника Черкаської поліції пана Куратченка. Проте за кілька годин прибрав допис. Говорять, що таку реакцію у Яценка викликало розслідування кримінальної справи по факту незаконного відключення Уманського тепличного комбінату від води. Правоохоронці розслідували справу щодо працівників “Уманьводоканалу”.

На звинувачення нардепа Яценка, які активно розганяються ботами по соціальних мережах, голова Черкаської ОВА Ігор Табурець відповів:

«Заява Антона Яценка – це крах політика, який живе наклепами. Більше тут коментувати нічого».

У деяких сторонніх оглядачів склалося враження, що уманський нардеп почав втрачати владу  на своєму окрузі.

Читайте також

Табурець про: скандальні призначення, бронь для ІТ, саботаж чиновників, голод і виплату пенсій

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Як сміляни можуть відновити житло. Програма Є-відновлення: куди звертатись і що потрібно

Торік в Україні запрацювала програма Є-відновлення по компенсації зруйнованого житла внаслідок бойових дій. За цією програмою українці можуть використати ...

Опади та коливання температури: прогноз погоди в Черкаській області

Із середини квітня Черкаська область знаходиться під впливом південних циклонів, які зумовлюють різноманітні опади та коливання температури. Про це...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x