НовиниЧеркащинаУ скандальному фільмі «Батальйон Куршевель» «засвітилося» авто із Черкащини

У скандальному фільмі «Батальйон Куршевель» «засвітилося» авто із Черкащини

-

- Advertisment -

У фільмі «Батальйон Куршевель» журналіста-розслідувача Михайла Ткача з «Української правди» «засвітилося» авто із Черкащини. Роман Ткач виїхав у французькі Альпи, щоб показати, як і де під час війни відпочивають українські бізнесмени та політики.

Автомобіль «Мерседес» потрапив в кадр один раз. Він був припаркований біля однієї із будівель дорогого французького курорту. Хто був  в автомобіл із черкаською пропискою, достаменно невідомо.

Як стало відомо журналістам сайту vikka.ua, авто із черкаськими номерами належить ТОВ «Сиророб», яке займається виготовленням сирів. Власне, саме виробництво знаходиться в селі Мокра Калигірка, що в Звенигородському районі.

Засновником ТОВ «Сиророб», згідно даних  YouControl, є кіпрська компанія. А за кіпрським офшором стоїть Андрій Біба. За даними «Форбс» він входить у сотню найбагатших українців – 76 місце. Він також є засновником компанії «БРСМ-Нафта»

Андрій Біба. Фото – Форбс

Як писав «Форбс»,  на ринку Андрія Бібу знають як релігійну людину з нестандартним підходом. Пʼять років він керує бізнесом з Італії. Еміграція йде на користь. Після розподілу бізнесу з ексміністром Януковича Едуардом Ставицьким мережа зросла на третину, до 167 АЗС.

БРСМ часто називають АТБ серед заправок, але відома мережа не лише низькими цінами. Коли в Італії розбушувався коронавірус, бізнесмен почав випускати на своєму спиртзаводі дефіцитний антисептик, а на полицях супермаркетів при АЗС зʼявилася гречка. Один із ходових товарів – вино, що доставляється із власних виноробень в Італії: щомісяця в мережі БРСМ реалізовують десятки тисяч пляшок. Коли у Біби запитують, чому на його заправках черги, той скромно відповідає: «Клієнт нас любить за відкрите серце – це благословення Господнє».

Читайте також на сайті vikka.ua

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
1 Коментар
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Степан
Степан
1 рік тому

Може це й правда, що йому Бог допомагає, але, як кажуть, під лежачий камінь вода не тече, вона його обтікає. Якщо людина боїться відірвати задницю від дивану, то їй залишається одне – заздрити.

Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Прихильниця Путіна, яка збирала розвіддані про наслідки авіаударів на Черкащині, отримала термін

Реальний строк ув’язнення отримала ворожа інформаторка, яка збирала розвіддані про наслідки авіаударів на Черкащині. Про це повідомляє пресслужба УСБУ...

На Золотоніщині жінка захворіла на ботулізм, поївши в’яленої тарані

Лікарі зафіксували третій випадок захворювання на ботулізм за цей місяць на Черкащині. Про це повідомляє Державна установа «Черкаський обласний...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

1
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x