НовиниЧеркасиУ Черкаській області на Великдень сталося 5 автомобільних аварій

У Черкаській області на Великдень сталося 5 автомобільних аварій

-

- Advertisment -

У Великдень на Черкащині сталося 5 аварій, в яких медики екстренки надавали допомогу травмованим. Одна з аварій була смертельною. Повідомляє речниця Обласного центру екстреної медичної допомоги Ірина Назарок.

О 1:25 між селами Старі Бабани та Пугачівка, що на Уманщині, автомобіль злетів у кювет. Учасники аварії зателефонували на «103» і попросили допомоги медиків. На місце допомоги диспетчер направила дві бригади екстренки. Медики оглянули та надали допомогу травмованому 39-річному чоловіку, у якого попередньо виявили закриту черепно-мозкову травму, струс та садна обличчя. Його доправили до Уманської ЦРЛ.

Близько 17:30 у Черкасах на перехресті вулиць Смілянська та Вернигори водій легковика збив жінку та в’їхав у електроопору. За чотири хвилини на місце події прибула перша з двох бригад екстренки. Медики надавали допомогу 31-річній жінці, яка перебувала у важкому стані, але при свідомості. Попередньо у неї діагностували політравму, закриту черепно-мозкову травму, перелом шийного відділу хребта, відкриті та закриті переломи кінцівок, численні рани голови. Її доправили до Черкаської обласної лікарні. Також допомоги потребував і 30-річний водій легковика. Його доправили до Третьої черкаської міської лікарні, попередньо виявивши закриту черепно-мозкову травму, струс та поверхневу травму голови.

О 19:00 надійшов виклик, що у селі Плоске, що у Черкаському районі, на вулиці Комунарській мікроавтобус в’їхав в цегляний гараж. Бригада екстренки прибула до місця події за 4 хвилини. 31-річний водій перебував у стані клінічної смерті. Медики проводили серцево-легеневу реанімацію, але врятувати чоловіка не вдалося.

О 19:04 надійшов ще один виклик, що легковик влетів до людей в подвір’я і перекинувся . Сталося це на вулиці Київській в Ірклієві, що на Золотоніщині. За три хвилини медики екстренки надавали допомогу учасникам аварії. У 28-річного та 39-річного чоловіків були садна. Госпіталізації вони не потребували.

Близько 23:40 у Чорнобаї на вулиці Центральна відбувся наїзд на велосипедиста. За 5 хвилин медики оглядали 32-річного чоловіка. Його доправили до Чорнобаївської ЦРЛ, попередньо виявивши закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку та забій коліна.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаські поліцейські вилучили у чоловіка більш ніж півкілограма наркотиків

У Черкасах поліцейські вилучили у чоловіка вдома більш ніж півкілограма наркотиків, які він готував до збуту. Повідомляє Поліція Черкащини. У...

У деякі медичні заклади Черкас повернули теплопостачання

КПТМ “Черкаситеплокомуненерго” відновило подачу теплоносія у частину медичних закладів міста Черкаси. Про це повідомляє пресслужба комунального підприємства. Через похолодання керівники...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x