додому Новини Черкаси У Черкаській міській раді підписали меморандум у сфері цифровізації

У Черкаській міській раді підписали меморандум у сфері цифровізації

0
chmr.gov.ua

У Черкаській міській раді підписали меморандум про співпрацю у сфері цифровізації та розвитку інформаційного суспільства. У заході взяла участь заступниця міністра цифрової трансформації Валерія Іонан. Про це повідомляють на  сайті Черкаської міськради.

Підписи під документом поставили міський голова Черкас Анатолій Бондаренко, генеральний директор ПрАТ «ДАТАГРУП» та директор ТОВ «Воля Кабель» Михайло Шелемба і голова ГО «Діджитал Черкаси» Ярослав Швидкий.Сторони домовилися спільні дії, спрямовані на розвиток технологічної інфраструктури електронних комунікацій (телекомунікаційних мереж), мережі передачі даних та доступу до мережі Інтернет, створення механізмів недопущення пошкодження та крадіжок телекомунікаційного обладнання.

chmr.gov.ua

Також угодою передбачаються такі напрямки співпраці, як розробка та втілення навчальних та інформаційних програм та курсів та інших різноманітних проектів, спрямованих на підвищення рівня цифровізації.

«Сьогодні ми зробили черговий крок до осучаснення Черкас і надання якісних телекомунікаційних послуг нашим жителям. Переконаний, що наша тісна співпраця, стане запорукою реалізації якісних змін у сфері цифровізації громади», – зазначив міський голова Анатолій Бондаренко.

Як повідомляла vikka.ua, звенигородець будує в своєму дворі піраміду. 

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version