додому Новини Черкащина Звенигородець будує піраміду, щоб лікувати нею людей

Звенигородець будує піраміду, щоб лікувати нею людей

0
піраміда
viche.ck.ua

59-річний звенигородець Олег Саченко будує 7-метрову піраміду. Споруду зводить у себе на подвір’ї. Каже, буде лікувати людей з її допомогою. Про це повідомляють на сайті «Вісті Черкащини».

«Кожна форма має свою енергію. Піраміда лікує хворого своїми вібраціями, – розповідає Саченко. – В цій, що я будую, можна буде перебувати скільки завгодно. Це не аналог тих, що у Єгипті. В них не можна сидіти більше 45 хвилин, бо «висмокче» всю вологу з організму. В моїй буде два майданчика. А зверху я буду якісь свої досліди проводити».

піраміда
viche.ck.ua

Чудернацьку будівлю чоловік почав ставити ще 2 місяці тому. Та для втілення ідеї потребував будівельного матеріалу. З цим йому допомогли місцеві мешканці.

«Трошки свого було, трохи люди дають, – продовжує Олег. – Зараз купую по 2 гривні одна цеглина. Але й безкоштовно давали. Дав оголошення про свої плани у соцмережі й люди відгукнулися. Не використовую цвяхів і взагалі метал, бо тоді піраміда не матиме цілющого ефекту. Все на клеях. Нині вже вигнав понад 3 метри. Має бути 7 метрів висотою. Власноруч все роблю, хоча іноді люди приходять допомогти з цим. Колись звів будинок свій, то чому б піраміду не збудувати. Все розрахував, аби не було помилки».

Олега Саченка називають диваком. Та, запевняє чоловік, він не ображається.

«Мене ще з дитинства називали диваком, – сміється Саченко. – Не ображаюсь, бо звик. Справа в тому, що більшість звикла жити стандартами. Багатьох вчених у свій час також називали диваками і сміялись. А вони скільки відкриттів зробили. Вже приходили люди й цікавилися, коли дороблю. Хочуть лікуватися. По великому рахунку, це буде релакс-терапія. Думаю, аби поставити колонки музичні й вмикати розслаблюючі мелодії, чи звуки».

Окрім будівництва піраміди, звенигородець практикує мануальну терапію. Закінчував спеціалізовані курси. В 90-их працював у місцевій поліклініці. Серед клієнтів, запевняє Саченко, має місцевих бізнесменів та представників влади. Зведення піраміди планує завершити найближчим часом.

Як повідомляла vikka.ua, між Каневом та Києвом курсуватиме теплохід. 

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version