НовиниЧеркасиУ Черкасах визначили переможця Кубка міського голови із футболу

У Черкасах визначили переможця Кубка міського голови із футболу

-

- Advertisment -
Фінальні матчі та нагородження переможців змагань за Кубок міського голови – ЛНЗ із футболу відбулися у Черкасах. Турнір тривав протягом місяця на спортивному майданчику школи №34. Про це повідомляє міська рада Черкас.
За перехідний кубок змагалися 16 команд: «Команда Бондаренка», «Карбон», «Гарантбуд», «ЮГ-2000», «Інтерпліт», «Коммат», «Юність», «Дніпро-80», «Молодь», «Металіст», «Черкаські Козаки», «Легіон», «Чайка – Євраліс», «Шторм», «Слобода» та «Форсаж».
Боротьба за 3 і 4 місце розгорнулася між командами «Металіст» та «Молодь». У двобої переможцем стала команда “Молодь” з рахунком 3:2. У фінальному протистоянні зустрілися «Команда Бондаренка» та «Карбон», кожна з яких, до слова, вже перемагала під час попередніх турнірів. У результаті емоційних футбольних баталій володарем кубку стала команда «Карбон», обігравши суперника із рахунком 2:1.
Після цього відбулася церемонія нагородження команд-переможців Срібної та Золотої ліги. Із закриттям турніру учасників привітали міський голова Анатолій Бондаренко, секретар міської ради Юрій Тренкін, заступниця міського голови Анастасія Чубіна і легенда київського «Динамо» Анатолій Дем’яненко.
«Найсильніше бажання кожного з нас – мирне небо та перемога України в цій жорстокій війні, яку розв’язала російська федерація. І зараз усі наші дії, незалежно від того, де ми працюємо та чим ми займаємось, спрямовані для підтримки ЗСУ і наших захисників. Сильних, сміливих та незламних. Найголовнішим підсумком нашого футбольного турніру «Кубок міського голови – ЛНЗ» стало придбання автомобіля для одного військових підрозділів. Кошти на нього ми зібрали разом із учасниками турніру. Він, до слова, уже виконує завдання на передовій», – повідомив Анатолій Бондаренко.
Турнір Кубок міського голови – ЛНЗ у Черкасах проводять вже втретє. Кількість команд, які беруть участь у заході, щороку зростає. Особливістю цьогорічного заходу була його благодійна мета – збір коштів на потреби ЗСУ.
0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаські поліцейські вилучили у чоловіка більш ніж півкілограма наркотиків

У Черкасах поліцейські вилучили у чоловіка вдома більш ніж півкілограма наркотиків, які він готував до збуту. Повідомляє Поліція Черкащини. У...

У деякі медичні заклади Черкас повернули теплопостачання

КПТМ “Черкаситеплокомуненерго” відновило подачу теплоносія у частину медичних закладів міста Черкаси. Про це повідомляє пресслужба комунального підприємства. Через похолодання керівники...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x