НовиниОсвітаУ Черкаського колегіуму «Берегиня» новий директор: хто вона?

У Черкаського колегіуму «Берегиня» новий директор: хто вона?

-

- Advertisment -

Колективу черкаського колегіуму «Берегиня» представили нову директорку. За результатами конкурсу нею стала спеціаліст вищої категорії, старший учитель Світлана Онопрієнко, яка до цього очолювала НВО «Дошкільний навчальний заклад – загальноосвітня школа І-ІІ ступенів №36 імені Героїв-прикордонників ЧМР Черкаської області». Про це розповідає сайт Черкаської міської ради.

Світлану Онопрієнко колективу колегіуму «Берегиня» представили заступниця міського голови Черкас Анастасія Чубіна разом із керівництвом департаменту освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради.

«Світлана Петрівна – освітянка й управлінець із досвідом, працює в галузі багато років, – відзначила Анастасія Чубіна. – Сподіваємося, що вона зможе не тільки зберегти ті добрі традиції, які склалися у цьому навчальному закладі, а й примножити їх. Сподіваємося, що підставить плече новій колезі й нинішня адміністрація колегіуму. Тож в добру путь!».

«Вчора я залишила часточку своєї душі серед мужніх і нескорених прикордонників, які захищають нашу батьківщину. А тепер готова до плідної праці в «Берегині», – звернулася до присутніх нова директорка закладу Світлана Онопрієнко. – Радію, що маю досвідчену адміністрацію. Тішуся і захоплююся науковим, творчим і результативним педагогічним колективом цього закладу, прагну підтримувати позитивний морально-психологічний клімат у колективі, аби разом працювати для результативного навчання і виховання дітей».

Світлана Онопрієнко розповіла, що у колегіумі «Берегиня» сьогодні навчається 1019 учнів. Її першими кроками на новій посаді буде глибше знайомство із колективом, вивчення й організація навчального процесу 1,2 і 5 класів, уроки для яких проходять у школі офлайн, забезпечення їхнього харчування і безпечного середовища. Працюватимуть над удосконаленням он-лайн навчання для решти учнів, впровадженням електронного документообігу за системою «Єдина школа», до якої приєдналися цього року.

Надалі, підтримуючи традиції «Берегині», разом із педагогічним колективом сподівається реалізувати свої проекти. Перший – виховання випускника-патріота, який любить свою школу, місто, малу й велику батьківщину. Другий – «Я в професії» – спрямований на  системну й ґрунтовну профорієнтаційну роботу зі школярами, аби випускники колегіуму свідомо обирали майбутній фах.

Довідково:
Світлана Онопрієнко закінчила Черкаський державний педагогічний інститут. Працювала вчителькою української мови та літератури в загальноосвітніх школах №33 і 34, потім – заступником директора з навчально-виховної роботи. Кілька років обіймала посаду директорки  приватної школи «Престиж» Східноєвропейського університету економіки і менеджменту. Останні 14 років очолювала Черкаське навчально-виховне об’єднання «Дошкільний навчальний заклад – загальноосвітня школа І-ІІ ступенів №36 імені Героїв-прикордонників ЧМР Черкаської області».

Відзначена численними Подяками міського голови Черкас, Грамотами департаменту освіти та гуманітарної політики, Орденом Черкаської академії менеджменту «За досягнення в освіті», медаллю Державної прикордонної служби України «20 років Державній  прикордонній службі України», пам’ятною ювілейною відзнакою Навчального центру підготовки молодших спеціалістів Держприкордонслужби України імені генерал-майора Ігоря Момота.

 

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

На Черкащині засудили чоловіка, який двічі обікрав свого знайомого

Жителя смт Маньківка, який скоїв ряд майнових злочинів, засудили до 5 років і 2 місяців позбавлення волі. Про це...

У Черкасах шукають водолаза: робота цікава, колектив прийнятний

У Черкасах «Укртелеком» шукає водолаза. Він повинен мати 3 клас спеціалізації і досвід 1-2 роки. Оголошення про вакансію оприлюднено...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x