НовиниЧеркащинаУ Черкасах визначали найкращу продукцію (ФОТО)

У Черкасах визначали найкращу продукцію (ФОТО)

-

- Advertisment -

Регіональний конкурс "Якість продукції" 22 листопада вже втретє провели у Черкасах. Зокрема участь у конкурсі взяло півсотні різних заводів та підприємств, повідомляє кореспондент vikka.ua.

Фінальні заходи конкурсу якості продукції відбулися у Черкасах. На сьогодні це єдиний конкурс у місті, який надає змогу споживачам зробити правильний вибір серед різноманіття товарів та послуг, а підприємствам – отримати достойну оцінку своєї продукції.

"Радує, що якість нашої регіональної продукції збільшується. Ми вже маємо своє лого – соняшник із гербом Черкаської області. Наші підприємства, установи, організації, починаючи від технічної продукції і закінчуючи агропромисловою продукцією, виробами медичного призначення, продуктами та напоями, виходять на міжнародний рівень", – коментує перший заступник голови ОДА Віталій Коваль.

"Цього року ми створили знак "Черкаська якість". Він дозволить вирізняти кращу продукцію Черкащини за межами області, – розповідає директор ДП "Черкасистандартметрологія" Михайло Чорнопищук. – Переможці, лауреати та фіналісти цього конкурсу зможуть використовувати цей знак у маркуванні своєї продукції. Це буде підтвердженням відповідного рівня якості".

У межах цього конкурсу визначаються кращі продукції за двома номінаціями – "Продукція" і "Роботи та послуги".

Цього року переможцями конкурсу стали такі учасники, як "Волошкове поле", "Уманьпиво", ТОВ "Черкасихліб", "Золотоніський маслоробний комбінат", "Златогор", "Черкаський автобус", "Черкасиводоканал" тощо.

Як повідомляв сайт vikka.ua, Черкащина через Шовковий шлях експортуватиме товари до Китаю.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаські поліцейські вилучили у чоловіка більш ніж півкілограма наркотиків

У Черкасах поліцейські вилучили у чоловіка вдома більш ніж півкілограма наркотиків, які він готував до збуту. Повідомляє Поліція Черкащини. У...

У деякі медичні заклади Черкас повернули теплопостачання

КПТМ “Черкаситеплокомуненерго” відновило подачу теплоносія у частину медичних закладів міста Черкаси. Про це повідомляє пресслужба комунального підприємства. Через похолодання керівники...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x