НовиниУ Черкасах учетверте відбувся фестиваль наречених (ФОТО)

У Черкасах учетверте відбувся фестиваль наречених (ФОТО)

-

- Advertisment -

У Черкасах учетверте провели "Весільний кураж". Свято відбулося у ТРЦ "Любава". Участь у ньому взяли близько тридцяти весільних візажистів, флористів, перукарів, конферансьє та фотографів.

У суботу відвідувачі ТРЦ узяли участь у майстер-класах від творчої майстерні "Фоллаж". Її фахівці вчили охочих створювати унікальні запрошення на весілля та формувати букети для нареченої, повідомляє прес-служба КП "Дирекція парків".

Головна подія фестивалю "Весільний кураж" відбулася в неділю. На 4-му поверсі фахівці готували своїх моделей до показу весільної моди. Візажисти та перукарі на очах увідвідувачів чаклували над образами. Цього року вони знову створили 10 прекрасних образів, демонструючи тенденції цього сезону.

Гості свята також могли скористатися послугами фотографа та отримати світлини на згадку з авторською весільною атрибутикою.

Тим часом на першому поверсі ТРЦ тривала шоу-програма. Концерт відкрили скрипалька Юлія Бунь-Волкотруб та танцювальний колектив "Наталі". Оплесками зустріли виступ соліста гурту "Печворк" Олексія Хуторного. Веселими жартами заохочували публіку команда КВК "Сільські магнати", а ведучі розважали конкурсами з подарунками.

Завершенням свята став показ весільної моди. У білосніжних сукнях з квітами у волоссі та сонячними посмішками черкаські красуні дефілювали на імпровізованій сцені, викликаючи захоплення в присутніх.

Переможців фестивалю визначали у кількох напрямках. Так, серед візажитів першість виборола Юлія Пилипенко,найбільше припала до душі суддям перукарська майстерність Лесі Кобзар, найталановитішим флористом визнали MissRosse, а найкраще представити образ удалося моделі Iрині Андрющенко.

Всі дівчата отримали дипломи та презенти.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У Черкасах провели в останню путь захисника

У Черкасах відбулося прощання з Юрієм Кулінічем, який загинув під час виконання бойового завдання в Донецькій області. Про це...

6,5 млн грн на рік Жашківська громада витрачає на зарплату старост

Понад 300 тис грн  в середньому на рік отримує староста Жашківської громади, що на Черкащині. Хто з них обійшовся...

Цікаве:

Черкаські мистецькі школи оголошують набір учнів: як туди потрапити?

Мистецькі школи Черкас запрошують на навчання дітей віком від...

Ювелірні вироби як інвестиція: що потрібно знати

Економічна ситуація у світі не характеризується стабільністю, тому виникає...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x