додому Новини Кримінал У Черкасах державі передали частину бази «Бакалія»: тепер її продадуть

У Черкасах державі передали частину бази «Бакалія»: тепер її продадуть

0

Частину бази «Бакалія», що в Черкасах, суд передав до Національного агентства України з питань виявлення, розшуку та управління активами. Правоохоронці заявляють, що співвласник бази – громадянин росії і він фінансував міністерство оборони рф. Тому майно було арештоване і передане державі, інформує пресслужба Черкаської обласної прокуратури.


За даними слідства, підприємство у м. Черкаси, засновником та співвласником якого є громадянин рф, займається ринком нерухомості. Фактично ПАТ – одне з основних торговельних майданчиків на території обласного центру під продаж промислових товарів, будматеріалів, продуктів харчування, медичного устаткування тощо.


Крім того, громадянин рф – власник понад 15 підприємств, що зареєстровані на території держави-агресора. Їх філії працюють в тимчасово окупованому Криму. Звідти постачаються продукти харчування та вироби медичного призначення російським силовим структурам.
Підприємства сплачують податки та інші обов’язкові платежі до бюджету рф. З нього виділяються кошти на потреби збройних сил держави-агресора, що вчиняють воєнні злочини в Україні.


Передача майна в АРМу означає, що воно згодом буде виставлене на торги. Вартість частини бази «Бакалія» оцінюють в 100 млн грн.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version