додому Новини Кримінал Алкоголь замість пива: у Черкасах судили директора відомої фірми

Алкоголь замість пива: у Черкасах судили директора відомої фірми

1

У Черкасах суд засудив директора фірми, який займався незаконним виготовленням спирту та алкогольних напоїв. У той же час він мав право варити лише пиво. Про це інформує пресслужба Черкаської обласної прокуратури.


Прокурор у суді довів, що чоловік, будучи директором підприємства, яке займається виготовленням пива, налагодив та організував незаконне виготовлення спирту етилового та алкогольних напоїв на території комплексу нежитлових приміщень у м. Черкаси.

У подальшому незаконно виготовлені алкогольні напої реалізовувалися через Інтернет-сайт відповідного підприємства та мережу спеціалізованих магазинів-кафе.


Вироком суду чоловіка визнано винним у вчиненні вказаних кримінальних правопорушень та засуджено до покарання у вигляді позбавлення волі із застосуванням іспитового строку та штрафу у розмірі 85 000 грн.
Також на підставі вироку суду застосовано конфіскацію до вилученої  алкогольної продукції, пустої тари, а також інших предметів та обладнання, які використовувалися для виготовлення і фасування зазначеної продукції.

Як стало відомо сайту vikka.ua, мова йде про підприємство «Черкаська баварія», а директор – Іван Майданік.

1 коментар

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version