НовиниУ бюджеті Черкас "діра" на 60 мільйонів гривень

У бюджеті Черкас "діра" на 60 мільйонів гривень

-

- Advertisment -

Через дефіцит коштів у бюджеті немає грошей на два місяці заробітних плат працівникам галузей освіти та охорони здоров’я.
 
– Сьогодні маємо серйозне "провисання" надходження до бюджету у платі за землю, за пайову участь забудовників, за продаж землі та комунального майна. Сподіваюсь, що найбільшим часом ми зможемо виправити цю ситуацію, – зазначив міський голова Сергій Одарич.
 
Також очільник міста розповів, що на найближчу сесію міської ради, яка відбудеться цієї п’ятниці, виносять актуальне для міста питання про упорядкування плати за землю. Оскільки за ініціативи попередньої влади у Черкасах у 2,5-4 рази зросла вартість плати за землю. На думку Сергія Одарича, така ціна неприпустима.
 
Водночас у Черкаській міській раді лежить близько 400 нерозглянутих проектів рішень про оформлення земельних ділянок. Хоча від їхнього використання місто отримувало б щомісячно додаткові кошти до бюджету.
0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Похолодання, дощі та заморозки: якої погоди очікувати на Черкащині

Атмосферний фронт, що пройде через Черкащину, призведе до грозових дощів, які місцями супроводжуватимуться посиленням вітру та граду. Про це...

Житель Золотоноші намагався перейти кордон в жіночому одязі і за паспортом сестри

44-річний житель Золотоноші, переодягнувшись у жіночий одяг, намагався перетнути державний кордон із Румунією. Про це повідомляє Державна прикордонна служба...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x