Новини"Сюсі-пусі із сепаратистами призводять до нових агресій", – народна...

"Сюсі-пусі із сепаратистами призводять до нових агресій", – народна депутатка

-

- Advertisment -

Народна депутатка України з партії "УДАР", куратора Черкащини в парламенті від цієї політичної сили Ірина Геращенко вважає небезпечним для цілісності України загравання із сепаратистами. Про це вона заявила у Facebook.

"Вважаю вкрай небезпечними для цілісності і одужання країни всі ці загравання з сепаратистами, круглі столи з ними, безкінечні вимоги почути Донбас тощо. Чому мої рідні Черкаси жодного разу не влаштували шоу з вимогою їх почути? Чому злидні і жахи терпить Київ, беручи на себе левовий удар по відродженню країни? Чому Західна Украіна зціпила зуби? Чому саме виходці з Донецька вчергове намагаються розколювати країну, вимагаючи особливого до себе ставлення? Ми ж це вже бачили в попередні роки", – констатує народна депутатка.

"Ми маємо чітко заявити: ми будуємо країну РІВНИХ МОЖЛИВОСТЕЙ І ШАНСІВ, конкурентну, без особливого ставлення до якогось регіону, рівного діалогу Центру з усіма і при цьому беззастережної поваги регіонів до Центру", – вважає Геращенко.

Вона також нагадала, що для діалогу потрібні дві сторони, а не лише Київ.

"Донбас також має почути Украіну. Зрозуміти основне: згідно Конституціі земля, її надра, території належать НАРОДУ, а не конкретним Васі-Тасі, які надумали від'єднуватися. Вони можуть подарувати РФ свою хату, написати дарчу на Путіна, це будь-ласка. Але ніхто нікого не наділяв правом відшматовувати шмат країни тільки тому, що він останні 20 років дивився ОРТ і слухав ПР, у нього хибна уява про світоустрій і рай на землі. Сюсі-пусі із сепаратистами призводять до нових агресій з їхнього боку, вони точно не налаштовані слухати Київ, бо їм нашіптує Москва", – переконана Ірина Геращенко.

"Так навіщо ми взагалі щось ім обіцяємо? Я проти нав'язуваної Кремлем виборності глав регіонів в цій вибухонебезпечній ситуації. Нехай спочатку самі проведуть хоч одні чесні вибори, а нам потрібно стабілізувати ситуацію, надати регіонам більше прав в гуманітарній і економічній політиках, змусити місцеву владу працювати на людей, а не красти і за рахунок цього підгодовувати потім сепаратистів у Луганську, де 20 років править Єфремов-Тихонов(а не бандерівці!). Спочатку конституційна реформа зі збільшенням прав всіх регіонів – потім подумаємо про виборність губернаторів. Мер Штепа в нас вже є", – наголосила народна депутатка.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкащину з робочим візитом відвідав міністр МВС

Вчора у Черкаській області з робочим візитом побував міністр внутрішніх справ України Ігор Клименко. Про це повідомляє начальник Черкаської...

У Черкасах прокуратура «виселила» з ЦДЮТ ломбард

Прокуратура Черкаської області домоглася через суд розірвання договору оренду ЦДЮТ з комерційною фірмовою. Про це повідомляється в пресслужбі обласної...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x