НовиниП’ятьох гравців "Черкаських мавп" покликали до юніорської збірної

П’ятьох гравців "Черкаських мавп" покликали до юніорської збірної

-

- Advertisment -

Відразу п’ятеро гравців "Черкаських мавп" можуть взяти участь у юнацькому чемпіонаті Європи U-18, який влітку прийме Болгарія. Тренуватиме цю збірну головний тренер "Мавп" – Максим Міхельсон, який у 2012-му працював з командою цієї вікової групи на чемпіонаті Європи у Литві та Латвії (Дивізіон "А"). Про це йдеться на сайті черкаського баскетбольного клубу.

Цього разу черкаському спеціалісту доведеться вирішувати інші завдання – здобути нагороди дивізіону "Б", аби повернути збірну до еліти Європейського баскетболу. Разом з тренером про це думатимуть Олександр Кобець, Святослав Михайлюк, Нікіта Воєвода, Андрій Шаламов та Нікіта Руслов, які зараз перебувають на тренувальному зборі у Конча-Заспі. Наразі у тренувальному таборі юніорської збірної тринадцять гравців, ідеться на сайті "Черкаських мавп".

Вже в п’ятницю українські юнаки вирушать до Німеччини, аби взяти участь у одному з найпрестижніших турнірів світу – меморіалі пам’яті Альберта Швейцера. У Мангаймі зустрінуться 16 кращих баскетбольних країн, які сформують чотири групи. За вихід у наступну стадію турніру українська збірна побореться з командою США, Франції та Чилі. Свій перший матч українці проведуть 19-го квітня ( о 14.30 за місцевим часом) проти Франції. На жаль, українські юніори поїдуть у Німеччину не у повному складі, іспанська "Гран-Канарья" не відпустила Ярослава Приймака.

Окрім цього, Міхельсона засмучує і перенесення чемпіонату Європи з України в Болгарію, нещодавно це рішення ухвалила ФІБА-Європа.

– Дуже прикро, що ми не зможемо зіграти чемпіонат Європи вдома. Хотілося, щоб хлопці у Донецьку пережили ті емоції, які вдалося у минулому сезоні відчути нашій кадетській збірній у Києві. Разом з тим, потрібно змінювати кінцевий етап підготовки, адже ми планували приїхати в Україну, зараз кінцева точка – Болгарія. Намагатимемося уже там досягнути максимальних завдань. Щодо турніру у Німеччині, то для нас це справжня честь. Він неофіційно є чемпіонатом Світу, там грають реально кращі збірні світу і нам дуже приємно, що ми отримали запрошення. Ми у своїй групі маємо зіграти з такими сильними збірними, як США, Чилі та Франції. З іншого боку, це прекрасна нагода випробувати власні можливості на фоні кращих, перед чемпіонатом Європи це дуже важливо. Настрій у команди бойовий, – зазначив головний тренер юніорської збірної України Максим Міхельсон.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Житель Золотоноші намагався перейти кордон в жіночому одязі і за паспортом сестри

44-річний житель Золотоноші, переодягнувшись у жіночий одяг, намагався перетнути державний кордон із Румунією. Про це повідомляє Державна прикордонна служба...

На Черкащині попереджають про пожежну небезпеку

Синоптики попереджають, що в Черкаській області очікується надзвичайна пожежна небезпека 5 класу. Про це повідомляє Черкаський обласний центр з...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x