НовиниПоляков не взяв хабар і поставив три умови банкіру

Поляков не взяв хабар і поставив три умови банкіру

-

- Advertisment -

"Маленькою сенсацією" поділився на своїй сторінці у Facebook головний редактор сайту Цензор.нет Юрій Бутусов. Він розповів про один фрагмент інтерв'ю із уманчанином, членом політради "Батьківщини" Максимом Поляковим, який віднедавна є в. о. глави Нацкомісії з регулювання фінансових послуг.

"Ось невеликий фрагмент з його розповіді, який видався мені по-своєму маленькою сенсацією: "Вранці в п'ятницю після рішення Кабміну до мене на прийом терміново попросився голова українського представництва польського акціонерного банку "Загальна ОЩАДНА каса" Роман Маслюк. Це не час прийому. Але якщо людина приїхала у справі, я не міг його не прийняти. Роман попросив, щоб ми залишилися наодинці і виклав суть справи. Польський банк збирається інвестувати в Україну 500 мільйонів гривень. Вони заводять ці кошти як збільшення статутного капіталу. У разі збільшення статутного капіталу банку більш ніж на 10 %, це рішення погоджує наша комісія.

Роман сказав: "Ми знаємо, скільки часу вимагає узгодження в комісії, але проекти в Україні нам треба профінансувати якомога швидше, а в нас немає двох-трьох місяців на "розкачку". Тому для прискорення питання пропоную таке… ". Взяв аркуш паперу і мовчки написав на ньому цифру 100 000.

Я відповів йому так:"Дорогий Романе, я як голова Нацкомісії безмірно вдячний вам від імені українського народу за те, що ви в такий важкий для нас час ухвалили рішення про інвестиції в Україну. Ваші папери будуть підписані сьогодні до кінця дня, і я можу сам підвезти їх вам в офіс. Але в мене три умови: 1. Щоб більше ніколи в стінах Нацкомісії фінансових послуг ви не писали нікому ніяких цифр. 2. Щоб ви розповіли про це всім своїм діловим партнерам в Україні і в Польщі. 3. Якщо наступного разу хто-небудь з державних службовців – неважливо де і неважливо хто – буде тягнути час і натякати вам на хабар, телефонуйте на мій прямий телефон – я зроблю все, щоб ця людина не працював на державній службі", – переповів розмову Полякова з представником банку.

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У Черкасах видаватимуть гуманітарну допомогу для тваринок-переселенців

Черкаська обласна організація Українського Червоного Хреста за підтримки Humane Society International (HSI) розпочинає видачу корму для тварин, які зі...

Внаслідок ДТП загинув рятувальник зі Звенигородщини

Сьогодні, 7 травня, попрощалися з рятувальником Віктором Гончаром, який загинув у результаті дорожньо-транспортної пригоди. Про це повідомляє пресслужба ГУ...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x