НовиниМедики з Черкащини проходитимуть навчання у Польщі

Медики з Черкащини проходитимуть навчання у Польщі

-

- Advertisment -

У Польщі українські лікарі проходитимуть курс із аеромедичної евакуації та надання медичної допомоги військовим та цивільним з важкими термічними травмами. Про це повідомляють у Черкаській обласній державній адміністрації. 

Таке навчання є наступним та черговим етапом у посиленні фахових знань спеціалістів із протидії викликам повномасштабної війни в Україні.

Загалом у навчанні братимуть участь лікарі з Українського науково-практичного центру екстреної медицини та медицини катастроф МОЗ, Одеської, Черкаської, Львівської, Київської та Івано-Франківської областей (ЦЕМД).

Зазначимо, що такий двосторонній обмін досвідом між українськими та польськими лікарями було започатковано завдяки ініціативі та домовленостям перших леді України та Польщі – Олени Зеленської та Агати Корнґаузер-Дуди.

Також у підготовці проєкту взяли активну участь представники Бюро національної безпеки Польщі, представники центру медичної авіаційної служби, представники Міністерства охорони здоров’я Польщі та Міністерства охорони здоров’я України.

Читайте також:

Черкаський міський голова Анатолій Бондаренко ініціює виплату грошової допомоги з бюджету жінкам, які народили малюків з початку 2023 року.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У Каневі зросте вартість проїзду в громадському транспорті

Вартість проїзду в міських автобусах зросте в Каневі з 1 травня. Про це повідомляє пресслужба Канівської міської ради. Вартість проїзду...

Табурець показав наслідки ракетного удару по Смілі (ФОТО)

Нині триває ліквідація наслідків ракетної атаки по Смілі. Нагадаємо, зранку ворог вдарив по околицях міста з «Іскандеру». «Спершу про потерпілих....

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x