НовиниЧеркасиУ Черкасах породіллям планують виплачувати 25 000 гривень з...

У Черкасах породіллям планують виплачувати 25 000 гривень з міського бюджету

-

- Advertisment -

Черкаський міський голова Анатолій Бондаренко ініціює виплату грошової допомоги з бюджету жінкам, які народили малюків з початку 2023 року. Про це повідомляють у Черкаській міській раді. 

У такий спосіб міська влада планує підтримати батьків, які наважилися на поповнення в сім’ї в такий буремний для нашої держави період. Грошова допомога з бюджету Черкас передбачається в розмірі 25 000 гривень.

Анатолій Бондаренко вже дав доручення департаменту соціальної політики внести зміни до діючої програми або підготувати проект нової програми для виплати допомоги жінкам із нашого міста, які народили малюків з 1 січня 2023 року, та напрацювати чіткий механізм матеріального заохочення.

Як отримати таку допомогу та які документи потрібні для її оформлення, буде повідомлено додатково після затвердження відповідних змін.

«Сподіваюся, що виконавчий комітет та депутати Черкаської міської ради підтримають таку ініціативу, – говорить Анатолій Васильович. – Тому що народжувати під час війни – це вдвічі більша сміливість та відповідальність для кожної української родини. І тим більше треба їх підтримати, адже діти – це продовження роду і майбутнє нашої держави».

Читайте також:

Контррозвідка Служби безпеки викрила ще одного агента фсб під час спецоперації у Черкаській області. Зловмисником виявився працівник медичної установи, якого на початку повномасштабного вторгнення завербував представник російської спецслужби.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
1 Коментар
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
S A D A M
S A D A M
1 рік тому

+++++++++++++++++++++++++++++++++++

Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Депутати облради висадили у черкаському санаторії магнолії, сакури і лаванду (ВІДЕО)

Депутати Черкаської обласної ради відвідали дитячий санаторій «Сосновий бір», щоб висадити на території закладу екзотичні рослини. Повідомляє власкор ВІККА. Директор...

У Смілі рахують збитки від обстрілу та починають ремонтні роботи

У місті Сміла на Черкащині триває ліквідація наслідків російської атаки. Про це пише начальник Черкаської ОВА Ігор Табурець. Залучена районна...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

1
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x