додому Новини Черкащина Юні актори з Умані проводять екскурсії та квести для дітей-переселенців

Юні актори з Умані проводять екскурсії та квести для дітей-переселенців

0

В Умані під час канікул вихованці студії акторської майстерності «StARTime» проводять для однолітків-переселенців квести та костюмовані екскурсії. Про це пише видання “Умань.City”.

Юні актори разом із керівницею студії, режисеркою народного аматорського театру «Реверанс» Уманського міського будинку культури, Мариною Скибенко розробили великий квест за мотивами улюблених дитячих казок і мультфільмів.

До пригод запросили дітей-переселенців, які беруть участь у проєкті «Спільно. Точки зустрічі». Упродовж години учасники квесту відгадували загадки від улюблених героїв і врешті склали велике веселе слово «КАРУСЕЛЬ». Нагородою і учасникам, і акторам стало катання на великій каруселі в центральному сквері.

Як розповіла Марина Скибенко, до цього завдання діти-актори готувалися дуже ретельно. Хотіли порадувати своїх однолітків. Роль одного з головних героїв квесту Гаррі Поттера виконав Артем Ярош, який також приїхав з родиною в Умань, тікаючи від війни. Хлопчик дуже швидко увійшов в колектив. Він вільно говорить українською мовою, зауважила пані Марина, хоча для багатьох дітей-учасників квесту це теж було непростим завданням. Але вони дуже старалися, уманці допомагали їм добирати правильні слова, підказували і були дуже доброзичливими.

Після квесту багато дітей обмінялися контактами і домовилися зустрічатися і спілкуватися далі.

В авторській студії акторської майстерності «StARTime» Марина Скибенко навчає дітей різного віку основам сценічної майстерності. Театральні колективи, якими опікується пані Марина ─ активні учасники всіх міських свят і заходів. Всі костюмовані ролі виконують її вихованці. І діти і дорослі у найважливіші свята працюють разом. Це Новий рік, Різдво, Масляна, тощо.

Минулого літа разом з акторами гід Ольга Діденко проводила театралізовані екскурсії містом. Зараз діти знову просять відновити ці екскурсії, щоб показати гостям Умані місто і залюбити їх у нього.

Тож зараз керівниця студії разом із пані Ольгою готують оновлену театралізовану екскурсію по місту для дітей і підлітків. Діти-актори знову повторюють свої ролі історичних персонажів і готують костюми.

Марина Скибенко наголошує, що такі екскурсії і квести-пригоди можна буде замовити для організованих дитячих колективів. Про всі деталі можна дізнатися у месенджерах Марини Скибенко та Ольги Діденко.

Читайте також: На Тальнівщині чоловік створив із цементу триметрового карася.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version