додому Новини Кримінал У жителя Сміли вилучили арсенал зброї та боєприпаси

У жителя Сміли вилучили арсенал зброї та боєприпаси

0

У Смілі поліціянти виявили у чоловіка арсенал зброї та боєприпаси, що він зберігав за місцем проживання. Про це повідомили в пресслужбі ГУНП в Черкаській області.

У межах відкритого кримінального провадження оперативники Головного управління Нацполіції разом із поліціянтами Черкаського районного управління поліції провели санкціонований обшук в оселі 50-річного смілянина.

Під час обшуку правоохоронці виявили й вилучили пістолет, малокаліберну рушницю, 4 гранати РГД 3 та гранату Ф-1, 4 запали до гранати, 6 магазинів із патронами 9 мм до пістолета, 4 патрони 9 мм, 172 патрони 9 мм, 4 патрони від СВД, 55 патронів від малокаліберної рушниці, 13 патронів із гумовим осередком, три пневматичні пістолети, кастет та наркотичну речовину — ймовірно, канабіс.

Речові докази направили на експертизу. Чоловіка затримали відповідно до статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Правопорушнику оголосили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення за частиною 1 статті 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 7 років. Вирішують питання про обрання зловмиснику запобіжного заходу. Слідство триває.

Читайте також: У Черкасах нетверезий чоловік убив товариша ножем.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version