НовиниКомуністи на Черкащині балотуються як самовисуванці

Комуністи на Черкащині балотуються як самовисуванці

-

- Advertisment -

За даними Центральної виборчої комісії, на Черкащині зареєстровано 40 кандидатів до парламенту. Найбільшою популярністю користується округ № 196 (з центром у Корсунь-Шевченківському). Там зареєстровано 10 кандидатів.

Серед нових претендентів ЦВК зареєструвала Олега Малого, який виявив бажання балотуватися по округу № 195. Він є членом Комуністичної партії, був депутатом Соснівської районної ради від КПУ, проте йде до парламенту як самовисуванець.

По виборчому округу № 196 ЦВК зареєструвало нардепа Геннадія Бобова. Конкуренцію йому складатиме перший секретар Корсунь-Шевченківського райкому КПУ Сергій Падченко. Він так само, як і його однопартієць з Черкас, йде до Верховної Ради шляхом самовисування. На цьому ж окрузі виявив бажання балотуватися житель Макіївки Донецької області Сергій Орєхов. Його висунала партія "Зелена планета".

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У Черкасах видаватимуть гуманітарну допомогу для тваринок-переселенців

Черкаська обласна організація Українського Червоного Хреста за підтримки Humane Society International (HSI) розпочинає видачу корму для тварин, які зі...

Внаслідок ДТП загинув рятувальник зі Звенигородщини

Сьогодні, 7 травня, попрощалися з рятувальником Віктором Гончаром, який загинув у результаті дорожньо-транспортної пригоди. Про це повідомляє пресслужба ГУ...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x