НовиниЧеркасиКладовища у Черкасах готують до поминальних днів

Кладовища у Черкасах готують до поминальних днів

-

- Advertisment -

У Черкасах наводять лад на всіх міських цвинтарях. Нині комунальні служби вивозять сміття звідти, фарбують, де потрібно – лагодять поливальні водопроводи й здійснюють їх підключення до водопостачання. Про це повідомляє директор КП «Комбінат комунальних підприємств» Анатолій Бейн.

кладовище цвинтар похорон
korupciya.com

«Наше підприємство наводить лад на кладовищах не тільки до поминальних днів, а постійно, – говорить Анатолій Бейн. – Але зараз робимо це особливо ретельно. Зокрема, відремонтовано огорожу навколо кладовища по вулиці Можайського, прибрано кладовище по вулиці Пушкіна. Цього тижня маємо вивезти сміття з цвинтарів №1, 2, 3, 4. Зараз впорядковуємо їхню навколишню територію. Приводимо до ладу вбиральні й готуємося підключити воду, аби люди могли облагородити територію біля могил своїх рідних. На територіях усіх міських кладовищ встановили 120 контейнерів для сміття».

За словами Анатолія Григоровича, фахівці їхнього комбінату вже кілька років поспіль пояснюють людям про шкоду штучних квітів, рекомендують приносити на могили чи висаджувати живі насадження.

«З наступного тижня приберемо на кладовищах по вулиці Кривалівська у районі молокозаводу і цвинтарях №5, 6, 7 та 8. Почали прибирати територію Пагорба Слави. До поминальних днів ми підготуємося так, як належить», – резюмує Анатолій Бейн.

Читайте також: у Черкасах підприємство, що виробляє тепло і електроенергію, звертається до містян (ВІДЕО)

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкасець постане перед судом за неправдиве повідомлення про підготовку вибуху

Прокурори скерували до суду обвинувальний акт стосовно 65-річного черкасця за фактом надання завідомо неправдивої інформації про підготовку вибуху в...

Черкащан попереджають про пориви вітру

Протягом найближчої доби на Черкащині очікується сильний вітер. Про це повідомляє Черкаський обласний центр з гідрометеорології. У Черкаській області та...

Цікаве:

Trustee Plus швидко прогресує і заявляє про аудиторію у 200 000 користувачів

Продукт компанії Trustee продовжує просувати можливості Web3-сфери в...

Огляд актуальних бонусних програм в казино Super Gra

Бонуси – спеціальний маркетинговий інструмент для залучення нових клієнтів,...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x