НовиниЧеркащинаФеміда розгляне "тарифний" позов Радуцького закрито (ФОТО)

Феміда розгляне "тарифний" позов Радуцького закрито (ФОТО)

-

- Advertisment -

Попри вчорашнє запевнення розглядати заяву про забезпечення позову у відкритому слуханні, суддя Гаращенко прийняв рішення про одноосібний розгляд. Про це обуреним містянам та депутатам Черкаської міськради повідомив головуючий суду, передає кореспондент сайту vikka.ua.

Як і напередодні, в стінах Черкаського адмінсуду зібралось кількадесят жителів міста. Ті прийшли, аби донести Феміді кричущу ситуацію, що склалася в місті з тарифами на обслуговування багатоквартирних будинків.Разом з людьми знаходяться депутати Черкаської міськради Олександр Згіблов, Володимир Гриценко та Олександр Радуцький. 

Нагадаємо, вартість їх утримання зросла подекуди втричі. Кілька днів тому заяву про забезпечення позову подав обранець Олександр Радуцький. У ній клопотав про призупинення розпорядження мера Анатолія Бондаренка, яким він ветував рішення міськради про скасування результатів конкурсу управителів багатоквартирних будинків.

Однак сьогодні ані спікер суду, ані головуючий не змогли відповісти присутнім, коли по часу суддя Гаращенко розглядатиме заяву.

"Це свідоме нехтування законом, – зазначив адвокат Валерій Макєєв. – Адже це резонансна справа, у якій ідеться про життєдіяльність міста, про людей, які вимушені платити за тими величезними тарифами. А таке переховування суду в ній неприпустимо".

Натомість спікерка суду Алла Руденко переконує: всі дії служителів Феміди врегульовані законодавчо. За законом, суддя має право розглядати подібні заяви як у відкритому, так і в закритому режимі. А дії мітингарів називає тиском на суд.

До зали, в якій зібрались невдоволені люди, продовжують підходити містяни. Кажуть: сидітимуть тут до того моменту, поки їм не повідомлять про результати розгляду. Навіть якщо їхній візит до суду затягнеться до вечора.

Як повідомляв сайт vikka.ua, Олександр Радуцький закликав усіх, кому небайдуже тарифне питання, прийти під стіни адмінсуду і вимагати справедливості. 

Будьте завжди в курсі найсвіжіших новин – підписуйтесь на наш канал в Telegram!

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

На Черкащині горів автомобіль

Вчора, 18 квітня, поблизу села Кобринова Гребля на Звенигородщині виникла пожежа автомобіля "Нива". Про це повідомляє пресслужба ГУ ДСНС...

Черкаські патрульні зупинили водія “під кайфом”, у якого не було права кермування 

У Черкасах патрульні виявили водія автомобіля з ознаками наркотичного сп'яніння та без прав кермування. Повідомляє патрульна поліція Черкаської області. Патрулюючи...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x