НовиниЧеркащинаЗа незаконне звільнення Маліщук отримає понад 150 тисяч гривень...

За незаконне звільнення Маліщук отримає понад 150 тисяч гривень компенсації

-

- Advertisment -

Після кількох місяців судової тяганини у справі незаконного звільнення директора департаменту організаційного забезпечення Лілії Маліщук було ухвалено рішення про виплату їй зарплати за весь період усунення від виконання обов’язків. Про це повідомив адвокат Лілії Миколаївни Валерій Макеєв.

Він зазначив, що судові слухання у справі про виплату зарплати Лілії Маліщук, за весь час її вимушеної відсутності на робочому місці, тривали в Черкаському окружному адміністративному суді майже чотири місяці. Справу було виграно позивачкою в першій інстанції. Суд допустив Лілію Маліщук до негайного поновлення на посаді і зобов’язав міськраду виплатити місячну зарплату. У зв’язку з тим, що її не було на посаді понад чотири місяці і враховуючи пеню, що набігла, та штрафи, сума виплати наразі становить близько 150-200 тисяч гривень.

"Тепер вже Апеляційний суд зобов’язав міськраду у негайному порядку виплатити ці кошти, а підуть вони з бюджету Черкас. І тут виникає питання про те, чи згодні містяни, щоб з їх кишень взяли ці кошти, мабуть ні. Тому, ми хочемо, щоб міська рада виплатила Лілії Миколаївні заборгованість зарплати, але стягувати ці кошти ми будемо в порядку регресу з винних конкретно осіб, які займають певні керівні посади та були причетні до незаконного звільнення Лілії Маліщук", − зазначив Валерій Макеєв.

Нагадаємо, Маліщук звільнили з посади наприкінці жовтня 2018 року, нібито через перебування на робочому місці у стані сп’яніння. 4 квітня суд поновив чиновницю на посаді й постановив скасувати запис про звільнення у трудовій книжці. Ця ухвала суду підлягала негайному виконанню, проте зранку 5 квітня Лілію Маліщук не допустили до робочого місця.

Як повідомляв сайт vikka.ua, під заступником черкаського мера захиталося крісло.

Будьте завжди в курсі найсвіжіших новин – підписуйтесь на наш канал в Telegram!

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаські поліцейські вилучили у чоловіка більш ніж півкілограма наркотиків

У Черкасах поліцейські вилучили у чоловіка вдома більш ніж півкілограма наркотиків, які він готував до збуту. Повідомляє Поліція Черкащини. У...

У деякі медичні заклади Черкас повернули теплопостачання

КПТМ “Черкаситеплокомуненерго” відновило подачу теплоносія у частину медичних закладів міста Черкаси. Про це повідомляє пресслужба комунального підприємства. Через похолодання керівники...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x