додому Новини Кримінал Вирвав з рук сумку: в Умані затримали грабіжника

Вирвав з рук сумку: в Умані затримали грабіжника

0

В Умані чоловік схопив у жінки сумку та втік. Поліцейські оперативно затримали зловмисника та помістили під варту. Йому загрожує позбавлення волі. Повідомляє Поліція Черкащини

3 січня ввечері на вулиці Симона Петлюри в Умані зловмисник напав на місцеву жительку. Неочікувано вирвав у жінки сумку з грошима й документами та втік у невідомому напрямку. Жінка звернулася до поліції. 

Під час обстеження місця події, піший наряд правоохоронців виявив неподалік викинуту сумку потерпілої. Тим часом оперативники кримінального розшуку встановили особу правопорушника.

Ним виявився 33-річний уманчанин, який раніше мав проблеми з законом. Його оперативно затримали на місцевому автовокзалі.

Затриманий видав працівникам поліції викрадений гаманець з грошовими коштами, а також зізнався у скоєному злочині. Наразі уманчанин перебуває під вартою.

Слідчі, за процесуального керівництва прокуратури, повідомили затриманому про підозру. Вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу. 

За фактом грабежу відкрито кримінальне провадження, що передбачено ч. 4 ст. 186 Кримінального кодексу України. Підозрюваному загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 10років. Триває слідство.

Читайте також:

Місто на Черкащині просить Уряд не закривати лікарню

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version