НовиниЧеркаські велосипедисти після вдалих виступів на чемпіонаті України виступатимуть...

Черкаські велосипедисти після вдалих виступів на чемпіонаті України виступатимуть на першості Європи

-

- Advertisment -

З 25 по 29 червня в Білій Церкві проходив чемпіонат України в індивідуальній та груповій гонці з велосипедного спорту.

Черкаси на цих змаганнях представили вихованці комплексної дитячо-юнацької спортивної школи № 2 майстри спорту України Константин Рибарук та Віталій Новаковський, кандидати в майстри спорту України Ярослав Гнідашев, Андрій Підкуйко, Вікторія Шаповал і Таїсія Чірікова.

За результатами змагань черкасців, срібну нагороду на дистанції 15 км в індивідуальній гонці серед дівчат виборола Вікторія Шаповал серед 36 учасниць. Другим на дистанції 29,4 км в індивідуальній гонці серед юніорів був Віталій Новаковський серед 45 учасників. Ярослав Гнідашев на дистанції 15 км в індивідуальній гонці серед юнаків закінчив гонку на 10 місці поміж 91 учасника. У групові гонці на 167 км серед молоді до 23 років Костянтин Рибарук посів 5 місце серед 50 учасників.

У підсумку змагань черкасці Віталій Новаковський та Константин Рибарук були зараховані до складу збірної команди України для участі у чемпіонаті Європи.

Довідка:

Велоспорт у Черкасах розвивається при комплексній дитячо-юнацькій спортивній школі № 2, яка знаходиться за адресою: м. Черкаси, вул. 30 років Перемоги, 36, тел. 66-46-28. До речі, КДЮСШ № 2 у 2012 році була визнаною найкращою спортивною школою України з-поміж 1600 спортивних шкіл, інформує прес-служба Черкаської міської ради.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У Черкасах видаватимуть гуманітарну допомогу для тваринок-переселенців

Черкаська обласна організація Українського Червоного Хреста за підтримки Humane Society International (HSI) розпочинає видачу корму для тварин, які зі...

Внаслідок ДТП загинув рятувальник зі Звенигородщини

Сьогодні, 7 травня, попрощалися з рятувальником Віктором Гончаром, який загинув у результаті дорожньо-транспортної пригоди. Про це повідомляє пресслужба ГУ...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x