НовиниКриміналВикрадення та розбійні напади: на Черкащині судитимуть організовану банду

Викрадення та розбійні напади: на Черкащині судитимуть організовану банду

-

- Advertisment -

У Черкасах судитимуть членів організованої злочинної групи. Вже затвердили та скерували суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні за обвинуваченням 4 членів озброєного угруповання за фактом бандитизму, вчинення низки крадіжок, розбійних нападів і незаконного поводження зі зброєю (ст. 257, ч. 5 ст. 185, ч. 4 ст. 187, ч. 1 ст. 263 КК України). Про це повідомляє пресслужба Черкаської обласної прокуратури.

бандит напад зброя

Зібраними доказами встановлено, що на початку 2021 року обвинувачені об’єдналися у банду, для діяльності якої придбали вогнепальну зброю та набої до неї, які використовували під час злочинів.

Члени банди були забезпечені знаряддям для зламу запірних механізмів (замків, засувів тощо), пошкодження сіток та решіток. Перед вчиненням нападів і крадіжок маскувалися: перевдягалися в одяг темного кольору, надягали рукавички, захисні окуляри та балаклави.

У період з квітня до липня 2021 року обвинувачені вчинили на території Черкаської та Вінницької областей ряд розбійних нападів на склади зі значними матеріальними цінностями, які охоронялися. На рахунку групи також таємні викрадення чужого майна. Своїми злочинними діями вони завжади потерпілим збитків на загальну суму понад 2 млн грн.

Діяльність організованої групи припинили працівники обласної прокуратури спільно з Управлінням карного розшуку ГУНП в Черкаської області та слідчим управлінням ГУНП в Черкаській області.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 Читайте новини vikka.ua у зручному форматі:

телеграм-канал,

сторінка у фейсбуці,

акаунт в інстаграмі,

ми в TikTok.

Усі відео ТК «ВІККА» доступні на ютюб-каналі.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаські поліцейські вилучили у чоловіка більш ніж півкілограма наркотиків

У Черкасах поліцейські вилучили у чоловіка вдома більш ніж півкілограма наркотиків, які він готував до збуту. Повідомляє Поліція Черкащини. У...

У деякі медичні заклади Черкас повернули теплопостачання

КПТМ “Черкаситеплокомуненерго” відновило подачу теплоносія у частину медичних закладів міста Черкаси. Про це повідомляє пресслужба комунального підприємства. Через похолодання керівники...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x